Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Το look της Κατερίνας Λέχου

Μάθε τα μυστικά για να αντιγράψεις τοlookτης.
Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Το look της Κατερίνας Λέχου



Την Κυριακή που μας πέρασε στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου. Και αυτή όπως κάθε καλεσμένη του Join Us λίγο πριν τα πει με τη Νάνσυ πέρασε από τη δική μου καρέκλα και πρέπει να ομολογήσω ότι περάσαμε πολύ όμορφα, γι’ αυτό και σήμερα μιλαμε με λεπτομέρειες όλα τα μυστικά για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

Make up

Επειδή η Κατερίνα έχει πολύ λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα της τοποθέτησα έναυγρό make up και, πρόσεξε, δεν έβαλα καθόλου πούδρα! Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό μιας και όσο περνούσε η ώρα και το δέρμα της απορροφούσε το περιττό make up, έβγαινε αυτή η φυσική γυαλάδα και η φρεσκάδα που ήδη έχει προςτα έξω! Τόλμησέ το κι εσύ και είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις! (Make up Forever Fond de Teint Ultra HD)

Hair look

Τα μαλλιά της είναι μοναδικά και πολύ καλό μήκος για να «παίξεις» μαζί τους. Έτσι πήρα στα χέρια μου ένα μεγάλο ψαλίδι για μπούκλες για να δώσω πιο φυσικόαποτέλεσμα. Ξεκίνησα το «σπάσιμο» των μαλλιών από τη μέση της τούφας για να έχω χαλαρή κίνηση στις άκρες και τελείωσα ανοίγοντας τις τούφες με τα δάχτυλά μου. Αν ξέρεις από την αρχή που θα κάνεις τη χωρίστρα σου, κάνε τις μπούκλες μετην ίδια φορά ώστε να γίνουν ομοιόμορφες!

Η Κατερίνα μου ζήτησε να τα κάνουμε όλα προς τα πίσω και έτσι πήρα λίγο κερί σταχέρια μου και τα τράβηξα με τα δάχτυλά μου προς τα πίσω μέχρι τη μέση της τρίχας, ώστε το τελείωμα να είναι ανέμελο. 

Εύκολο και εντυπωσιακό και η καλύτερη λύση για τις μέρες που δεν θέλεις να χάσεις πολύ χρόνο φτιάχνοντας τα μαλλιά σου! Α και κάτι ακόμα, τη δεύτερη μέρα μετά το λούσιμο αυτό το χτένισμα γίνεται ακόμα πιο εύκολα!

Και μην ξεχνάς πως όταν χαμογελάς όλα είναι πιο όμορφα!

See you soon, girls!