Για τα μάτια σου μόνο: 5+1 καινούριες μάσκαρα που θα κάνουν τις βλεφαρίδες σου... αγνώριστες!

Γιατί η αναζήτηση της ιδανικής μάσκαρα δεν σταματάει ποτέ!
Για τα μάτια σου μόνο: 5+1 καινούριες μάσκαρα που θα κάνουν τις βλεφαρίδες σου... αγνώριστες!



Με τόσες νέες αφίξεις κάθε σεζόν, εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος: μα υπάρχει κάτι περισσότερο να δούμε σε μία μάσκαρα; Κι όμως υπάρχει! Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως κάθε φορά που έρχεται στα χέρια μας μία νέα μάσκαρα, δεν είναι παρά ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην τελειότητα, με τα συστατικά, τις φόρμουλες και τον σχεδιασμό να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχυ! 

Και αυτός ο χειμώνας λοιπόν μας βρίσκει να δοκιμάζουμε νέες μάσκαρα που έχουν πολλά και ενδιαφέροντα να πουν και εμείς, αφού τις περάσαμε από το πρώτο crash test σου τις παρουσιάζουμε ελπίζοντας πως η δική σου ιδανική μάσκαρα θα είναι μία από αυτές (αν δεν υπάρχει ήδη στο νεσεσέρ σου). 

 

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

 

Τα πάχη της, τα κάλλη της: αυτή η μάσκαρα δημιουργεί έντονες βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο χάρις στο μεγάλο βουρτσάκι της, που τις «παχαίνει» και μετατρέπει τις άτονες και λεπτές βλεφαρίδες σε έντονες και τολμηρές - αλλα χωρίς να τις βαραίνει.

 

Chanel Le Volume de Chanel

Μια μάσκαρα για πλούσιο όγκο, σε εορταστική έκδοση με συγκλονιστική απόχρωση Rouge Noir. Το έντονο μαύρο είναι η βάση της όμως μικρομόρια αστραφτερού κόκκινου αλλάζουν το αποτέλεσμα, κάνοντας το βλέμμα μυστηριώδες, glam και σίγουρα συναρπαστικό. 

 

Maybelline New York The Colossal Go Chaotic

Εκτός από το δεδομένο πλούσιο χρώμα που έχει η σειρά μάσκαρα Colossal της MNY, η συγκεκριμένη έχει ένα πολύ ιδιαίτερο βουρτσάκι που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με δύο τρόπους: οριζόντια για έντονο όγκο ή κάθετα, για "ακατάστατο" - το λες και χαοτικό- αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες. 

 

Korres Black Volcanic Minerals Mascara

Υπόσχεται σχεδόν διπλάσιο μήκος στις βλεφαρίδες (και το δίνει), προσφέρει τέλειο διαχωρισμό, πλούσιο χρώμα και διάρκεια. Οι βλεφαρίδες -ακόμα και οι πιο κοντές- γεμίζουν και διαχωρίζονται, χωρίς να βαραίνουν, τα ηφαιστειογενή στοιχεία που πρωταγωνιστούν στη σύνθεσή της χαρίζουν το blackest black χρώμα ενώ τα φυσικά κεριά συμβάλλουν στην extra smooth εφαρμογή.

 

L'Oreal Paris False Lash Superstar

Οι βλεφαρίδες σου θα μοιάζουν με ψεύτικες και μόνο εσύ θα ξέρεις πως χρειάστηκες μόλις ελάχιστα λεπτά για να τις αποκτήσεις: η νέα μάσκαρα της L'Oreal Paris έχει δύο βουρτσάκια, το ένα λειτουργεί ως primer με την κατάλληλη σύνθεση που μακραίνει και διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες και το άλλο βουρτσάκι τις ντύνει με πλούσιο χρώμα ολοκληρώνοντας το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.  

 

La Roche-Posay Respectissime Volume Mascara

Καινοτομία για ανεπανάληπτο όγκο με άνεση! Eμπλουτισμένη με μικροσφαιρίδια όγκου, η τεχνολογία αυτής της μάσκαρα- που είναι ειδικά μελετημένη ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια- χαρίζει μήκος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει. Παράλληλα, είναι εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά (Αργινίνη, Ceramides, Πανθενόλη και Υαλουρονικό οξύ) που ενδυναμώνουν, επανορθώνουν και  αναζωογονούν τις βλεφαρίδες ενώ τις κάνουν και πιο ανθεκτικές.