Viva Glam !

It's beginning to look a lot like Christmas.. lalalalalala! Μπήκε ο αγαπημένος μουμήνας του χρόνου! Ο πιο χαρούμενος, ο πιο χουχουλιάρικος, ο πιο οικογενειακός και χαμογελαστός! Ζηλεύω άπειρα που βλέπω στα social media φωτογραφίες από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σαςκι έχω να σας πω πως σήμερα επιτέλους θα βρω λίγο χρόνο να στολίσω το σπίτι μου και το δεντράκι μου!
Viva Glam !



It's beginning to look a lot like Christmas.. lalalalalala! Μπήκε ο αγαπημένος μου μήνας του χρόνου! Ο πιο χαρούμενος, ο πιο χουχουλιάρικος, ο πιο οικογενειακός και χαμογελαστός! Ζηλεύω άπειρα που βλέπω στα social media φωτογραφίες από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σας κι έχω να σας πω πως σήμερα επιτέλους θα βρω λίγο χρόνο να στολίσω το σπίτι μου και το δεντράκι μου!

Δεν θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει καλύτερα ο μήνας πριν λίγες μέρες, καθώς πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο ωραία event που έχω παρευρεθεί ποτέ. H MAC για άλλη μια χρόνια στήριξε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Κατερίνα Καινούργιου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου,  Ισμήνη Νταφοπούλου, Στέλλα Καλή, Αλεξάνδρα Δράκου , Έλενα Γαλίφα και άλλες celebrities και fashion bloggers δώσαμε ραντεβού στα Mac στην Ερμού, ενώσαμε τις φωνές μας, φορέσαμε τα πινέλα μας και προωθήσαμε την best seller σειρά VIVA Glam βάφοντας τις φίλες που έμπαιναν στο κατάστημα! Γελάσαμε πολύ, φωτογραφηθήκαμε και συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι να βάφεις άλλο άτομο! Μα πως το κάνουν οι make-up artists;;;

Είναι μαγικό να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας τόσο εύκολα. Η δύναμη της αλληλεγγύης κάνει θαύματα, ας το κάνουμε πιο συχνά, με ακόμα πιο απλούς τρόπους! Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα σε όλους! Α και Χρόνια Πολλά Νίκο, Νικολέτα, Νίκη!

*Ολα τα έσοδα των Viva Glam πωλήσεων διατίθενται στον οργανισμό Mac Aids Fund