Γαμήλια διακόσμηση: τα πιο πρωτότυπα diy table numbers!

Μπορεί να είναι σχεδόν το τελευταίο πράγμα στην λίστα με όσα πρέπει να ετοιμάσετε για τον γάμο σας ή ακόμη και κάτι που δεν έχετε καν σκεφτεί ακόμη, αλλά μην ξεχνάτε πως “όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια” και το seating των καλεσμένων είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς αν δεν οργανωθεί καλά θα προκληθεί βραχυκύκλωμα.
Γαμήλια διακόσμηση: τα πιο πρωτότυπα diy table numbers!Ακόμη και αν ο χώρος που έχετε επιλέξει για το πάρτι σας, παρέχει δωρεάν την αρίθμηση των τραπεζιών, γιατί να μην κάνετε μόνοι σας τα δικά σας table numbers και να δώσετε έτσι τη δική σας προσωπική σφραγίδα στα τραπέζια;

Τα table numbers δεν χρειάζεται να ταιριάζουν απόλυτα με το θέμα του γάμου, πρέπει όμως να είναι πρωτότυπα και να αντανακλούν την προσωπικότητα του ζευγαριού. Δεν είναι καν απαραίτητο να έχουν αριθμούς πάνω, αντίθετα μπορούν να έχουν σχέση με τα αγαπημένα σας μέρη , τα αγαπημένα σας χρώματα ή ακόμα κάθε αριθμός μπορεί να είναι μια κορνίζα με διαφορετική φωτογραφία σας. Δείτε μερικές ιδεές και δημιορυγείστε το δικό σας concept!

Μέρη που έχετε επισκεφθεί σαν ζευγάρι και έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς (για παράδειγμα Σπέτσες οι πρώτες σας διακοπές, Σκιάθος μείνατε από βενζίνη, Σούνιο είδατε μαζί την πρώτη σας πανσέληνο).

Ονομασίες δρόμων (Βυζαντίου ήταν ο δρόμος που δώσατε το πρώτο σας ραντεβού, Αχιλλέως ήταν ο δρόμος από το πρώτο διαμέρισμα που μείνατε μαζί, Βενιζέλου ήταν το πρώτο μπαράκι που πήγατε για ποτό).

Αγαπημένα σας λουλούδια που συμβολίζουν κάτι και για τους δυο.

Η λέξη αγάπη σε διάφορες γλώσσες

Αστερισμοί

Αγαπημένα εστιατόρια και ταβερνάκια που έχετε πάει μαζί.

Ονόματα ξενοδοχείων που έχετε μείνει μαζί.

Εμπνευστείτε από τις εποχές όπως για παράδειγμα τα Χριστούγεννα κάθε table number μπορεί να έχει πάνω διαφορετικά κάλαντα.

Φωτογραφίες σας στην κάθε ηλικία όπως για παράδειγμα ο αριθμός 2 μπορεί να έχει ένα κολάζ από φωτογραφίες σας στην ηλικία των 2 ετών.

Μικρά μυστικά σας και χιουμοριστικές στιγμές σας σαν ζευγάρι θα κάνουν τους καλεσμένους να σας γνωρίσουν καλύτερα για παράδειγμα 23 λεπτά είχε στήσει η νύφη τον γαμπρό στο πρώτο τους ραντεβού.

Αγαπημένα σας μουσικά γκρουπ ή συναυλίες που έχετε πάει μαζί, ή ακόμα και αγαπημένα σας μουσικά τραγούδια.

Αγαπημένοι σας συγγραφείς ή βιβλία.