Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι η πιο ροκ mum to be!

Το λαμπερό smokey μακιγιάζ της είναι πιο εύκολο απ' όσο φαντάζεστε
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι η πιο ροκ mum to be!



Πώς νιώθουμε όταν μαζευόμασστε με τις φίλες μας και ετοιμαζόμαστε για μια έξοδο; Μια παρόμοια αίσθηση μου βγάζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάθε φορά που τυχαίνει να συνεργαστούμε. Ειδικά τώρα που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είναι η πιο γλυκιά παρέα που θα μπορούσα να έχω!  

Για το εξώφυλλό του Down Town σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα έντονο smokey μακιγιάζ στα μάτια, αφού ακόμα και στην εγκυμοσύνη της, παραμένει ροκ. Ξεκινώντας από μια ομοιόμορφη αλλά ελαφριά βάση στο πρόσωπο, όπου χρησιμοποίησα Perfect Luminous Liquid Foundation Dolce & Gabbana , συνέχισα με μαύρο eyeliner για το περίγραμμα των ματιών και μπόλικες στρώσεις μάσκαρα που έκαναν το βλέμμα πιο έντονο, ενώ σε όλο το κινητό βλέφαρο πέρασα Yves Saint Laurent Ν13 Fougue . Extra λεπτομέρεια, μια σκιά με ιριδίζοντα στοιχεία που τοποθέτησα στο κέντρο του βλεφάρου, αφού το γιορτινό κλίμα των ημερών επιβάλει λίγη λάμψη παραπάνω. 

Για τα χείλη επέλεξα μια γήινη απόχρωση σε κόκκινους τόνους, η οποία κολακεύει την απόχρωση της επιδερμίδας της Πηνελόπης και δένει αρμονικά με το υπέροχο χρώμα των μαλλιών της, στα οποία διατηρήσαμε το χαλαρό, κυματιστό look που κι εκείνη αγαπά ιδιαίτερα.

Το λαμπερό αυτό μακιγιάζ σε συνδυασμό με την εγκυμοσύνη νομίζω πως έκαναν την Πηνελόπη να ακτινοβολεί ακόμα περισσότερο, δε βρίσκετε;  

Για περισσότερα tips και backstage moments, μην ξεχνάτε να κάνετε click στο www.konstantinamichopanou.com  και να χαμογελάτε !

See you soon, girls!