Πιο γοητευτική από ποτέ στo Down Town που κυκλοφορεί

Toglamchicμακιγιάζ της Ελένης Τσολάκη
Πιο γοητευτική από ποτέ στo Down Town που κυκλοφορεί



Λαμπερή, δροσερή και πολύ πολύ γλυκιά. Η Ελένη Τσολάκη πέρα από το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο διαθέτει και ένα πολύ όμορφο πρόσωπο, το οποίο την κάνει ιδανικό μοντέλο για οποιοδήποτε μακιγιάζ. Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση για το Down Town θέλησα να δημιουργήσω ένα glamorous look το οποίο, κρίνοντας από το αποτέλεσμα, της ταίριαξε άψογα. 

Ξεκινώντας από μια άψογη βάση (Μεικαπ Le Teint true Match L'oreal Paris ), συνέχισα δημιουργώντας ένα glam chic μακιγιάζ με έντονο smokey στα μάτια και μπόλικες στρώσεις μάσκαρα ( Black Volcanic Minerals Extreme Length Κορρες )  για βλέμμα αφοπλιστικό και μοιραίο ενώ στα χείλη χρησιμοποίησα ένα κραγιόν σε nude απόχρωση (  Outrageous Rouge Extreme Liquid N.1 Sephora )

προκειμένου να αφήσουμε τα μάτια να κλέψουν την παράσταση – δεν τονίζουμε ποτέ και τα δύο, καλό είναι να αποφεύγουμε τις υπερβολές. Στα μαλλιά δημιουργήσαμε ένα κυματιστό στυλ το οποίο συμπλήρωσε τέλεια το συγκεκριμένο look. 

Τολμήστε το συγκεκριμένο μακιγιάζ για την επόμενη βραδινή σας έξοδο και συνδυάστε το με το πιο λαμπερό και σαγηνευτικό σας χαμόγελο. 

Για περισσότερα tips και backstage στιγμές μην ξεχνάτε να με ακολουθείτε στο Instagram(@konstantinamichopanou) αλλά και στο Facebook στη σελίδα Brushtale

See you soon girls!

* photo Χαρης Φαρσαρακης

*styling Λιλα Κουτσιουμαρη