Όλα τα βήματα για το fresh μακιγιάζ της Αντωνίας Καλλιμούκου στο Down Town

Πως θα αντιγράψετε το λαμπερό look του όμορφου μοντέλου
Όλα τα βήματα για το fresh μακιγιάζ της Αντωνίας Καλλιμούκου στο Down Town



Όταν πρέπει να δουλέψεις με ενα πρόσωπο σαν της Αντωνίας, το έντονο και βαρύ μακιγιάζ μοιάζει περιττό. Η φωτογράφιση της για το Down Town μου έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσω ένα απαλό και ρομαντικό look, το οποίο ταίριαξε απόλυτα με την ίδια.

Για το μακιγιάζ των ματιών της επέλεξα να τονίσω ιδιαίτερα τα φρύδια της ( Brow Artist Designer L'oreal ) , κάτι που μας έδωσε ένα πιο δυναμικό και νεανικό look ενώ στα βλέφαρα χρησιμοποίησα μία σκιά σε καφέ απόχρωση (Ombré Solo Yves Saint Laurent )  η οποία ανέδειξε υπέροχα το χρώμα των ματιών της. Για  ακόμη πιο εντυπωσιακό βλέμμα χρησιμοποίησα  ψεύτικες βλεφαρίδες μόνο στην εξωτερική γωνία των ματιών (Lash Show Make Up Forever ), για πιο γατίσιο αποτέλεσμα.

Συνεχίζοντας στο υπόλοιπο πρόσωπο, αφού καλύψαμε τυχόν ατέλειες με ένα ελαφρύ foundation ( Teint Miracle Lancôme), χρησιμοποιήσαμε ένα ρουζ με shimmering στοιχεία, το οποίο εκτός από χρώμα, έδωσε στο πρόσωπο της και της πολυπόθητες γυαλάδες που το κάνουν να  μοιάζει πιο λαμπερό και φρέσκο. Ολοκληρώσαμε με ένα lip gloss στα χείλη ( Long Last Glosswear Clinique), καθώς θέλαμε ένα πιο ζουμερό αποτέλεσμα από ότι αν χρησιμοποιούσαμε ένα κραγιόν.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ θεωρώ πως είναι μια καλή επιλογή για την καθημερινότητά σας, αφού μπορείτε να το δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα και μπορεί να φορεθεί  από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φυσικά, μην ξεχνάτε να το συνδυάζετε με το πιο όμορφο χαμόγελό σας!

Για περισσότερα beauty tips και backstage moments μην ξεχνάτε να με ακολουθείτε στο Instagram (@konstantinamichopanou) αλλά και στο http://www.konstantinamichopanou.com/

See you soon girls!