Σχέσεις: 7 λόγοι που εξηγούν γιατί σου στέλνει λάθος μηνύματα!

Kωδικοποίηση τώρα!
Σχέσεις: 7 λόγοι που εξηγούν γιατί σου στέλνει λάθος μηνύματα!



Δεν σου τη σπάει όταν το ερωτικό σου ενδιαφέρον από τη μια σου στέλνει non stop μηνύματα και την άλλη εξαφανίζεται; Αναμφίβολα όλο αυτό είναι μια τρέλα και μια κατάσταση μπερδεμένη που δεν πρόκειται να αλλάξει μελλοντικά. 
Όμως πίσω από μια τέτοια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά κρύβονται πάντα κάποιοι λόγοι, άλλοτε είναι προφανείς και άλλοτε θέλουν αποκωδικοποίηση!

Reason 1#
Δεν είναι έτοιμος να κάνει σχέση!

Αν του αρέσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος να κάνει σχέση, τότε οι κινήσεις του είναι μπερδεμένες προκειμένου να διατηρήσει μια απόσταση ανάμεσά σας. Αυτό που πετυχαίνει είναι να σε σκαλώνει, να μην ξέρεις τι σου γίνεται και παράλληλα να μην φεύγεις κιόλας από αυτόν. 

Reason 2#
Δεν το ενδιαφέρει να κάνει κάτι πιο σοβαρό μαζί σου!

Κάποιοι άντρες (και γυναίκες μην είμαστε άδικες) απλά φλερτάρουν και περνάνε τον χρόνο τους. Δεν ζητάνε κάτι παραπάνω. Αν δεν τον νοιάζει να γίνει κάτι πιο σοβαρό ανάμεσά σας τότε πιθανότατα να μην έχει καταλάβει καν τις προθέσεις σου και να σε αγνοεί!

Reason 3#
Δεν θέλει να σε πληγώσει!

Ναι, είναι κάποιοι άντρες που το ζουν λίγο παραπάνω και θεωρούν πως είναι επικίνδυνοι σαν εραστές διότι δεν δένονται με καμία αλλά δεν θέλουν να πληγώνουν και καμία. Γι΄αυτό διατηρούν απόσταση από σένα προκειμένου να μην σε πληγώσουν!

Reason 4#
Κάνει ανοιχτές τις προθέσεις του!

Αν θέλει να βγαίνει και με άλλες αλλά και με σένα θα στο πει ξεκάθαρα. Είναι από αυτούς τους ειλικρινείς τύπους που νιώθουν καλά ε τον εαυτό τους έτσι όπως είναι και θέλουν να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους και ταυτόχρονα να γυρνάνε από εδώ και από εκεί!

Reason 5#
Έχει ήδη κοπέλα!

Έχεις την ψευδαίσθηση ότι είναι μόνος του; Μπορεί έτσι να φαίνεται αλλά δεν είναι. Απλά του αρέσει να παίρνει αυτοπεποίθηση που και που γι΄αυτό και φλερτάρει! Ιδού και η απάντησή σου!

Reason 6#
Δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του!

Ξέρεις τι κάνει; Βγαίνει μαζί σου για να ξεχαστεί. Αλλά αν δεν την έχει ξεπεράσει τότε το πιο πιθανό είναι να σε βαρεθεί και να πάει σε κάποια άλλη ή να γυρίσει πίσω στην πρώην του! Τόσο χύμα και τόσο απλά σαν την ταινία "απλά δεν σε γουστάρει"!

Reason 7#
Δεν ξέρει τι του γίνεται!

Τον έχεις πετύχει σε μια φάση που δεν ξέρει τι του γίνεται! Αλλάζει επαγγελματική σταδιοδρομία και έχει επικεντρωθεί εκεί και γενικά είναι χαμένος στις σκέψεις του. Η αλήθεια είναι πως αν ένας άνδρας δεν έχει σίγουρη δουλειά τότε δεν είναι σταθερός στα ερωτικά του. Κάπου αποσυντονίζεται! #truestory

Δες εδώ ποια είναι τα αγαπημένα προκαταρκτικά των αντρών!