Red alert: πώς θα αντιγράψετε το φουτουριστικό μακιγιάζ της Δάφνης Καραβοκύρη στο Down Town .

Όλα τα μυστικά για το πώς μπορείτε να φορέσετε την κόκκινη σκιά!
Red alert: πώς θα αντιγράψετε το φουτουριστικό μακιγιάζ της Δάφνης Καραβοκύρη στο Down Town .



 
Νέα, όμορφη και αντισυμβατική, η παρουσιάστρια του Vice σε προκαλεί να δημιουργήσεις ένα όχι και τόσο αναμενόμενο μακιγιάζ. Στη φωτογράφισή της για το Down Town επιλέξαμε την κόκκινη σκιά να ειναι ο πρωταγωνιστής του look της, δημιουργώντας ένα makeup που θα μπορούσε να φορεθεί και στην καθημερινότητα. 
 
Το μυστικό στο συγκεκριμένο look ήταν η επιλογή να αφήσουμε το υπόλοιπο μάτι "γυμνό" προκειμένου η κόκκινη σκιά (M.A.C) να κλέψει την παράσταση. Για τις ανάγκες του shooting δημιούργησα έντονες γωνιές και τελειώματα, εσείς όμως μπορείτε να αντιγράψετε το συγκεκριμένο μακιγιάζ δημιουργώντας ένα πιο soft αποτέλεσμα, με καλό blending και μαλακά σβησίματα. Στα χείλη χρησιμοποίησα ένα κραγιόν σε nude απόχρωση ( A Sprinkle of magic M.A.C) ώστε το βλέμμα να είναι αυτό που θα τραβήξει την προσοχή.
 
Αν επιλέξετε να αντιγράψετε το συγκεκριμένο μακιγιάζ για μία βραδινή σας έξοδο συνδυάστε το με ένα "ήσυχο" χτένισμα, όπως αυτό της φωτογραφίας, με μία αυστηρή χωρίστρα στη μέση, προκειμένου το όλο αποτέλεσμα να μην μοιάζει υπερβολικό και "φορτωμένο".
 
Για περισσότερα beauty tips και backstage moments μην ξεχνάτε να με ακολουθείτε στη σελίδα μου http://www.konstantinamichopanou.com/ στο Instagram https://www.instagram.com/konstantinamichopanou/  και τέλος στο facebook  https://www.facebook.com/kmichopanou
 
 
 
See you soon girls!