Wedding menu: δες πώς θα το επιλέξεις.

Γενικά το τραπέζι του γάμου είναι το πιο ακριβό έξοδο. Ανάλογα με τους καλεσμένους θα χρειαστεί να πληρώσεις ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Το ξέρουμε όλοι ότι με το που πεις τη λέξη "γάμος"όλοι οι experts που θα γνωρίσεις και είναι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση αυτής της μέρας θα προσπαθήσουν να σου πάρουν και το τελευταίο ευρώ που έχεις στην τσέπη! Κάνε καλή έρευνα αγοράς πριν αποφασίσεις!
Wedding menu: δες πώς θα το επιλέξεις.



Γενικά είναι άσχημο να πετάμε το φαγητό. Επίσης είναι πολύ άσχημη εικόνα να βλέπουμε πιατέλες με φαγητό να γυρίζουν πίσω έτσι ακριβώς όπως ήρθαν γιατί οι καλεσμένοι έχουν χορτάσει υπέρ το δέον! Ναι το ξέρουμε ότι δεν θέλετε οι καλεσμένοι σας να μείνουν πεινασμένοι, ωστόσο ουκ εν τω πολλώ το ευ!

Είναι πολύ βασικό οι καλεσμένοι σας να φάνε τόσο ώστε να χορέψουν και όχι να “βαρυστομαχιάσουν” και να πίνουν σόδες μετά! Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βάλετε μοσχάρι, κοτόπουλο, αγριογούρουνο και ψάρι σε ένα μενού.

Επιπλέον ανάλογα με το πού θα γίνει ο γάμος επιλέξτε και το μενού. Αν είναι κοντά στη θάλασσα ένα πιάτο με θαλασσινά είναι ότι πρέπει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βάλετε και κρέας μέσα στις επιλογές.

Γενικά από την εμπειρία μας σας συνιστούμε μία με δύο σαλάτες, δύο ορεκτικά πιάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό ,ειδικά αν ο γάμος γίνεται βράδυ.

Αν επιλέξετε μπουφέ προτιμήστε πιάτα με μεγαλύτερη πρωτοτυπία. 

SOS Υes I do Tip: Ό,τι και αν επιλέξετε φροντίστε στις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα να σερβιριστεί πάλι φαγητό, καθώς όσοι καλεσμένου πίνουν και χορεύουν έχουν σίγουρα πεινάσει ξανά! Προτιμήστε τη λύση του hot dog, της πίτσας, ή ακόμα και του finger food που χορταίνει και δίνει ενέργεια για να συνεχίσετε το πάρτι μέχρι το πρωί!