Τρία μυστικά για να διαλέξετε τη σωστή απόχρωση foundation!

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν βγείτε για ψώνια!
Τρία μυστικά για να διαλέξετε τη σωστή απόχρωση foundation!



Η σωστή απόχρωση του makeup είναι ένα φλέγον θέμα κάθε φορά που βγαίνουμε για beauty shopping. Είναι γεγονός ότι το foundation πρέπει να ταιριάζει άψογα στον τόνο της επιδερμίδας μας αν θέλουμε το μακιγιάζ μας να μοιάζει natural και όχι ψεύτικο, επομένως καλό είναι να πηγαίνετε για ψώνια καλά διαβασμένες!

1.  Ξεχάστε την δοκιμή στο εσωτερικό του καρπού σας και δοκιμάστε το χρώμα στον λαιμό σας. Η απόχρωση που θα γίνει ένα με την επιδερμίδα σας στο συγκεκριμένο σημείο είναι και αυτή που σας ταιριάζει.
2. Σκεφτείτε τον τύπο της επιδερμίδας σας. Εάν το δέρμα σας είναι ξηρό ένα προϊόν σε υγρή μορφή είναι η καλύτερη επιλογή ( Colour adapt Max Factor )  ενώ αν η επιδερμίδα σας είναι μεικτή, ένα τον ντε τεν σε μορφή πούδρας θα σας προσφέρει το απαραίτητο matte τελείωμα και θα αποτρέψει την λιπαρότητα.( Anti-blemish Powder Clinique)
3. Εάν δεν είστε ευχαριστημένες με την αγορά σας, έχετε ανοίξει όμως τη συσκευασία, μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση!Εάν η απόχρωση που διαλέξατε είναι πιο ανοιχτή απ' όσο θέλατε, μπορείτε να την αναμείξετε με λίγο bronzer, προκειμένου να έχετε ένα πιο σκούρο αποτέλεσμα. Αντίστοιχα, μία πιο σκούρα απόχρωση foundation μπορείτε να την "ανοίξετε" αναμειγνύοντάς τη με λίγη από την κρέμα ημέρα σας!

Την επόμενη φορά που θα βγείτε για ψώνια λοιπόν, καλό είναι να έχετε τις παραπάνω συμβουλές στο μυαλό σας. Μέχρι τότε, για περισσότερα beauty tips μπορείτε να με ακολουθείτε στο Instagram https://www.instagram.com/konstantinamichopanou/   αλλά και στο  site μου http://www.konstantinamichopanou.com

See you soon girls!