4 γαμήλια Instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσεις!

Προτού ξεκινήσετε την οργάνωση του γάμου σας ρίξτε μια σύντομη ματιά στο Instagram για να πάρετε ιδέες! Εμείς συγκεντρώσαμε 4 γαμήλια Instagram accounts που είναι οι νέοι δυνατοί bridal παίκτες στο social παιχνίδι!
4 γαμήλια Instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσεις!



@heygorgevents

Ποιοί είναι: Η Rhiannon Nicole Bosse, μία εμπνευσμένη wedding planner, stylist και floral designer που κάνει αίσθηση και εμπνέει πολλούς μελλόνυμφους μέσω instagram εδώ και πολύ καιρό.

Γιατί αγαπάμε να τους ακολουθούμε: Γιατί πρόκειται για μία χαρισματική instagrammer με αγάπη στις λεπτομέρειες και την ικανότητα να κάνει το κάθε τι, όσο απλό και να είναι, να φαίνεται ονειρεμένο και μαγικό.

Τι να περιμένετε: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από όλα τα πρόσφατα projects των Hey Gorge Events, όμορφες δημιουργίες, behind the scene προετοιμασίες και έμπνευση μέσα από την καθημερινότητα της Rhiannon.

@greenweddingshoes

Ποιοί είναι: Είναι η γνωστή blogger Jennifer Campbell που μετά το υπέροχο bridal blog της έχει κατακτήσει και το Instagram.

Γιατί αγαπάμε να την ακολουθούμε: Γιατί αποτελεί πηγή έμπνευσης, δηλώνει truly, madly, deeply ερωτευμένη με τον έρωτα και την αγάπη και το φανερώνει μέσα από κάθε feed της.

Τι να περιμένετε: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από πραγματικούς γάμους, νυφικά φορέματα, παπούτσια, λουλούδια αλλά όχι μόνο το Green Wedding Shoes μας δίνει έμπνευση και πολλές ιδέες για χειροποίητα DIY projects που θα προσθέσουν μία προσωπική νότα στην διακόσμηση του γάμου σας.

@poppiesandposies

Ποιοί είναι: Οι Poppies & Posies είναι μία ομάδα έμπειρων και ταλαντούχων Installation καλλιτεχνών και event stylists με ιδιαίτερη αγάπη στα λουλούδια.

Γιατί αγαπάμε να τους ακολουθούμε: Γιατί αισθητικά είναι από τους πιο όμορφους instagram accounts. Οι Poppies & Posies έχουν την ικανότητα να βάζουν τη δική τους μοναδική και παιχνιδιάρικη πινελιά σε όλα τους τα projects.

Τι να περιμένετε: Λεπτομέρειες και φωτογραφίες από τις τελευταίες τους δημιουργίες και installations. Πολύχρωμες εικόνες από εξωτικά λουλούδια και υπέροχα venues όλα προσεγμένα στην κάθε τους λεπτομέρεια και προσαρμοσμένα στο εκάστοτε event.

@weddingchicks

Ποιοί είναι: Είναι η ομάδα του Wedding Chicks blog που στην “επιχείρηση: γάμος” δεν αφήνει τίποτε στη τύχη του.

Γιατί αγαπάμε να τους ακολουθούμε: Γιατί πρόκειται για ένα δημιουργικό Instagram account αφιερωμένο στη vintage & boho γαμήλια διακόσμηση.

Τι να περιμένετε: Ιδέες και φωτογραφίες για τα πάντα γύρω από το γάμο από τις ανθοσυνθέσεις, μέχρι  τον φωτισμό, τη χρωματική παλέτα του γάμου και τα προσκλητήρια.

PS: Και μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το yes i do @yesidogr