Γαμήλια ανθοδέσμη: πώς επιλέγετε τα λουλούδια ανάλογα με το πότε είναι ο γάμος

Ήρθε η στιγμή να φτιάξετε την ανθοδέσμη σας; Ψάξαμε και βρήκαμε τα λουλούδια που ανθίζουν κάθε εποχή του χρόνου για να διαλέξετε πώς θα τη συνθέσετε ανάλογα με το πότε θα γίνει ο γάμος σας!
Γαμήλια ανθοδέσμη: πώς επιλέγετε τα λουλούδια ανάλογα με το πότε είναι ο γάμος



Φθινόπωρο

Την εποχή αυτή τα χρώματα είναι πιο ήρεμα και πιο ζεστά. Διαλέξτε ανάμεσα σε ακακίες, στεφανώτη, γυψοφίλη, λυσίανθους, ανθούρια και ορχιδέες. Αποξηραμένα φύλλα μπορούν να συμπληρώσουν τις νότες της εποχής στο  νυφικό μπουκέτο σας.

Χειμώνας

Όταν σκέφτεστε χειμώνα τα χρώματα που έρχονται στο μυαλό είναι λευκό, έντονο κόκκινο, και χρυσό. Υπέροχα λουλούδια αυτής της εποχής είναι οι γαρδένιες, οι ανεμώνες, οι παπαρούνες και οι καμέλιες.

Άνοιξη

Τα λουλούδια της ανοιξιάτικης νύφης είναι σε ρομαντικές παστέλ αποχρώσεις. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε κρινάκια, παιώνιες,  ορτανσίες, μανόλιες, νάρκισσους, πασχαλιές και υπέροχες τουλίπες.

Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι ο λαμπερός ήλιος ζωντανεύει τα χρώματα στα λουλούδια. Οι αποχρώσεις είναι πιο έντονες, παιχνιδιάρικες. Μπορείτε να φτιάξετε μία πολύχρωμη ανθοδέσμη γεμάτη τριαντάφυλλα σε ζωντανά χρώματα, χρυσάνθεμα, φρέζιες, ντάλιες, ηλίανθους, γαρύφαλλα και ζέρμπερες.

Επίσης όλο το χρόνο μπορείτε να βρείτε γαρύφαλλα, μαργαρίτες, ορχιδέες αλλά και πολλά υπέροχα λουλούδια που περιμένουν να τα διαλέξετε για να φτιάξετε την ανθοδέσμη των ονείρων σας. Εσείς πείτε απλά Yes I do!