4 βασικά tips για τα νυφικά σας παπούτσια

Την ημέρα του γάμου σας θα χρειαστεί να μείνετε όρθια για πολλές …πολλές ώρες και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα χορέψετε για άλλες τόσες. Το σημαντικότερο πράγμα λοιπόν για το οποίο θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και να δώσετε πολύ προσοχή είναι τα παπούτσια του γάμου. Εννοείται ότι ως νύφες θα έχετε σε ετοιμότητα ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή ακόμη καλύτερα, σανδάλια, αν είστε summer bride! Μέχρι να μπορέσετε να τα φορέσετε όμως σας προτείνουμε τρόπους για να μη ταλαιπωρηθείτε καθόλου.
4 βασικά tips για τα νυφικά σας παπούτσια



Περπατήστε!

Αφού διαλέξετε τα παπούτσια που σας ταιριάζουν φορέστε τα στο σπίτι. Και όταν λέμε φορέστε τα, εννοούμε για ώρες. Περπατήστε! Αφιερώστε χρόνο για να καταλάβετε αν ταιριάζουν στο πόδι σας ή αν σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Θα χρειαστεί να το επαναλάβετε για μέρες ώστε να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σας και να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Θυμηθείτε ότι αυτό είναι κάτι που δε μπορείτε να αφήσετε για την τελευταία στιγμή!

Σταθείτε!

Προσπαθήστε να σταθείτε στα παπούτσια σας όπως θα κάνετε την ώρα της τελετής. Αν νιώθετε ότι δεν είναι ακόμη όσο άνετα τα θέλετε, συνεχίστε να περπατάτε με αυτά μέσα στο σπίτι μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αλλάξτε επιφάνειες!

Φορέστε τα σε διαφορετικές επιφάνειες και κυρίως ελέγξτε αν γλιστράτε με αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλετε να αποφύγετε να πέσετε στο γάμο σας οπότε δώστε προσοχή σε αυτό το σημείο! Μπορείτε να τρίψετε λίγο τους πάτους με ένα γυαλόχαρτο ή να ζητήσετε βοήθεια από τον τσαγκάρη σας για να είστε πιο σίγουρη!

Χορέψτε!

Βάλτε δυνατά τη μουσική, φορέστε τα παπούτσια σας και χορέψτε! Όσο έντονα και κεφάτα θέλετε, με όποιο τρόπο και για όσο θέλετε! Αν παρακολουθείτε μαθήματα χορού πριν το γάμο, ακόμα καλύτερα. Φορέστε τα στα μαθήματα για να καταλάβετε αν υπάρχει κίνδυνος να σας βγουν σε κάποια φιγούρα ή αν τα τακούνια δεν είναι σταθερά.

Extra yes I do tip: Μη πάτε πουθενά χωρίς πατάκια σιλικόνης. Τα βρίσκετε παντού και σώζουν ζωές! Θα βοηθήσουν να κατανεμηθεί πιο σωστά το βάρος στο παπούτσι και να αποφύγετε πρησμένα πόδια και φουσκάλες!