Lasting love: Πώς θα κάνετε το μακιγιάζ σας να κρατήσει περισσότερο;

5 εύκολα tips για looks με μεγαλύτερη διάρκεια!
Lasting love: Πώς θα κάνετε το μακιγιάζ σας να κρατήσει περισσότερο;



Επειδή είμαι σίγουρη ότι σε όλες έχει συμβεί να βγαίνετε από το σπίτι με full makeup, το οποίο στη συνέχεια... εξαφανίζεται, σας έχω μερικά tips για μακιγιάζ που δε θα σας εγκαταλείψει κατά τη διάρκεια της ημέρας!

1.  Φροντίστε τη βάση σας. Το foundation διαρκεί πολύ περισσότερο όταν απλώνεται σε μια ενυδατωμένη επιδερμίδα παρά σε μια ξηρή που "τραβάει" και το απορροφά.
2. Ειναι καλύτερα να εφαρμόζετε πολλές και ελαφριές στρώσεις φον ντε τεν παρά μια παχιά στρώση την οποία δε θα μπορέσετε να δουλέψετε σωστά. Η σωστή και σταθερή κάλυψη χτίζεται σιγά σιγά.
3. Μη φοβηθειτε να χρησιμοποιήσετε ένα setting spray στο τέλος του μακιγιάζ σας, το οποίο θα φιξάρει το αποτέλεσμα και θα το κάνει μα κρατήσει περισσότερο.
4. Αν το eyeliner σας αρχίζει να μουτζουρώνει και να ξεθωριάζει μετά από λίγο, το μυστικό είναι να περάσετε λίγη μαύρη σκιά πάνω από τη γραμμή που εχετε δημιουργήσει. Το συγκεκριμένο trick θα "κλειδώσει" το cat eye σας.
5. Τέλος, για έντονο και σταθερό χρώμα στα χείλη, περνώντας λίγη διάφανη πούδρα επάνω από το κραγιόν σας, θα το κάνετε να μείνει στη θέση του για πολλές παραπάνω ώρες.

Ακολουθείστε τα παραπάνω tips και πιστέψτε με, θα αργήσετε πολύ να παραπονεθείτε ξανά για το μακιγιάζ σας. Μέχρι τότε, για περισσότερα beauty tips μπορείτε να με ακολουθείτε στο Instagram (konstantinamichopanou) αλλά και στο facebook, στο site http://www.konstantinamichopanou.com/

Μην ξεχνάς να χαμογελάς!
See you soon girls!