Η Κωνσταντίνα ξέρει: Τρία tips για υπέροχο wavy look στα μαλλιά!

Πώς θα πετύχετε το τέλειο κυματιστό hairstyle σε 3 βήματα.
Η Κωνσταντίνα ξέρει: Τρία tips για υπέροχο wavy look στα μαλλιά!



Λιγότερο στημένα απλό τις κλασικές μπούκλες, περισσότερο παιχνιδιάρικα από ένα απόλυτα ίσιο χτένισμα. Τα κυματιστά μαλλιά ήταν, είναι και θα είναι στη μόδα, αφού εκτός απο εύκολα στο να τα πετύχετε, είναι και όσο εντυπωσιακά χρειάζεται για την καθημερινότητα σας. Πώς θα δημιουργήσετε λοιπόν ένα σωστό αποτέλεσμα που θα μοιάζει natural αλλά ταυτόχρονα περιποιημένο;
 
1. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, μην παραλείψετε να απλώσετε στα μαλλιά σας ένα προϊόν για μπούκλες, όπως ο αφρός μαλλιών Satin Spray από την Pantene. Έτσι θα προετοιμάσετε καλύτερα το έδαφος ώστε το χτένισμά σας να διαρκέσει περισσότερο.
2. Προτιμήστε να δημιουργήσετε τις μπούκλες σας χρησιμοποιώντας μία πρέσα για τα μαλλιά πάρα το κλασσικό ψαλίδι. Με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο χαλαρό, με ελαφρείς κυματισμούς και όχι στημένες μπούκλες.
3. Κάθε φορά που δημιουργείτε μία μπούκλα, κρατήστε την στο χέρι σας 4-5 δευτερόλεπτα προκειμένου να σταθεροποιηθεί. Αφού ολοκληρώσετε με όλα τα μαλλιά, χρησιμοποιήστε μία φαρδιά βούρτσα ώστε να "ανοίξετε" τις μπούκλες, δημιουργώντας ενα απόλυτα natural κυματιστό στιλ. Ολοκληρώστε το χτένισμα ψεκάζοντας με ένα προϊόν για δυνατό κράτημα, οπως το Defined Curls hairspray της Pantene, προκειμένου να κάνετε το look σας να κρατήσει για ώρες! 
 
Για περισσότερα beauty tips μην ξεχνάτε να με ακολουθείτε στο Instagram (@konstantinamichopanou) αλλά και στη σελίδα μου http://www.konstantinamichopanou.com/
 
See you soon girls!