Καφέ κραγιόν και δυναμικό comeback από τα 90s!

Τα 90sεπιστρέφουν!
Καφέ κραγιόν και δυναμικό comeback από τα 90s!



Ήταν το πρώτο κραγιόν που δοκίμασα μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου κρυφά από τη μαμά μου και αργότερα, όταν άρχιζα να «παίζω» με το make up, ήταν από τα πρώτα που προσπάθησα να αλλάξω στο μακιγιάζ της, όμως εκείνη συνέχιζε να το βάζει για όλες τιςεξόδους της.

Και τώρα τα πράγματα άλλαξαν… Η δεκαετία του '90επιστρέφει δυναμικά και είναι από τις πιο δυνατές τάσεις κι εγώ εκεί που νόμιζα ότι δεν θα το βάλω ποτέ στα χείλη μου, τώρα το έχω λατρέψει. Άσε που μου φέρνει και τις πιο γλυκές αναμνήσεις! Διάβασε πώς θα το βάλεις κι εσύ για να γίνει και το δικό σου αγαπημένο!

1. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις πρώτα το περίγραμματων χειλιών με ένα μολύβι είτε στην ίδια απόχρωση είτε nude. Στη συνέχεια τοποθετείς από πάνω το κραγιόν καλύπτοντας το περίγραμμα και τέλος ταμπονάρεις μελίγη διάφανη πούδρα.

2. Αν το «φοβάσαι» και δεν θες να βγει τόσο καφέ,μπορείς να κάνεις το περίγραμμα με ένα μολύβι σε σκούρο κόκκινο. Τα χρώματα θα αναμειχθούν και θα δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

3. Το χρώμα της επιδερμίδας σου δεν χρειάζεται να σε αγχώνει. Είναι τόσες οι αποχρώσεις του καφέ στο εμπόριο που σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας για να δοκιμάσεις το καφέ κραγιόν είναι αν δεν έχεις κατάλευκη οδοντοστοιχία… Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να το αποφύγεις, μιας και έτσι τα δόντια θα φαίνονται ακόμα πιο κίτρινα…

4. Για το υπόλοιπο πρόσωπο η πιο safe επιλογή είναι μια ωραία λαμπερή επιδερμίδα χωρίς έντονο ρουζ –μην ξεχνάς ότι το χρώμα του κραγιόν σου έχει ήδη έντονο χαρακτήρα– και, φυσικά, πολλή μάσκαρα.

5. Αν σου αρέσει να τολμάς, δοκίμασε κι ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια. Το αποτέλεσμα θα μοιάζει ρετρό!

 

*Mocha pop Clinique

*Tiger Eye Estée Lauder -Pure Colour 

* Matte Taupe M.A.C

 

Και μην ξεχνάς κλικ http://www.konstantinamichopanou.com/  ! 

Πάντα είμαστε πιο όμορφες όταν χαμογελάμε!

See you soon girls!