9 πράγματα που πρέπει να κάνεις την επόμενη μέρα του γάμου σου

Τα φώτα έσβησαν, η αυλαία έπεσε, το χειροκρότημα έπαψε να ηχεί στα αυτιά σας και σας βρίσκει το ξημέρωμα της επόμενης μέρας. Ναι αυτό ήταν, ανήκετε πια κι εσείς στο club των παντρεμένων! Χαμογελάστε! Η επόμενη μέρα είναι εξίσου συναρπαστική οπότε μην αφήσετε ούτε λεπτό να πάει χαμένο!
9 πράγματα που πρέπει να κάνεις την επόμενη μέρα του γάμου σου



1. Ξυπνήστε και κοιτάξτε τον άντρα που κοιμάται δίπλα σας. Είναι ο άντρας της ζωής σας. Πάρτε τον αγκαλιά και φιλήστε τον. Από σήμερα αρχίζει και επίσημα ο κοινός σας βίος!

2. Αν βρίσκεστε σε ξενοδοχείο, παραγγείλετε πρωινό στο κρεβάτι. Ναι, έχετε κουραστεί και οι δύο και σας αξίζει λίγη καλοπέραση. Απολαύστε το πρωινό σας μαζί.

3. Αν ο γάμος έγινε εκτός Αθηνών και όλοι σας οι καλεσμένοι διανυκτέρευσαν κοντά σας, κανονίστε ένα πρωινό για όλους. Είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας να τους ευχαριστήσετε που σας τίμησαν με την παρουσία τους. Επιπλέον, αν το budget σας το επιτρέπει μπορείτε να κανονίσετε ένα after wedding lunch για αυτούς που αποφάσισαν να μείνουν και την επόμενη μέρα μαζί σας!

4. Χαζέψτε φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι φίλοι σας και γελάστε με τα ευτράπελα της βραδιάς. Σίγουρα ο καθένας θα έχει μια διαφορετική ιστορία να σας πει. Αν έχετε δημιουργήσει hashtag θα τις βρείτε πολύ πιο εύκολα.

5. Κλείστε όλες τις εκκρεμότητες. Τακτοποιήστε τις πληρωμές σας και ευχαριστήστε τους επαγγελματίες που εργάστηκαν για το γάμο σας. Ακόμα μια ωραία κίνηση είναι να τους αφήσετε μια μπομπονιέρα για να σας θυμούνται.

6. Αν έχετε κανονίσει after wedding φωτογράφιση την επόμενη μέρα συνεννοηθείτε με τους φωτογράφους για την ώρα και την τοποθεσία.

7. Μην αναλώνεστε στο να σκέφτεστε τι πήγε στραβά. Ό,τι έγινε, έγινε. Οι φίλοι σας που σας αγαπούν σίγουρα πέρασαν τέλεια ακόμα και αν το φαγητό ήρθε με καθυστέρηση ή αν ο DJ δεν ακολούθησε τη λίστα τραγουδιών που του είχατε δώσει!

8. Χαλαρώστε και απολαύστε ένα μπάνιο μαζί με τον σύζυγό σας. Θα σας αναζωογονήσει και θα σας ξεκουράσει. Αν βρίσκεστε μακριά από τη θάλασσα ανάψτε κεράκια, βάλτε μουσική και μπείτε μαζί στη μπανιέρα. Αν βρίσκεστε σε νησί απολαύστε τη μαγεία της θάλασσας και ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί στην αμμουδιά.

9. Ονειρευτείτε μαζί. Κάντε σχέδια για τη ζωή σας. Κανονίστε το ταξίδι του μέλιτος. Κρατήστε ο ένας τον άλλο από το χέρι και απολαύστε τη στιγμή. Τα καλύτερα έρχονται!