Add a touch of technology to your wedding

“Η τεχνολογία στην υπηρεσία του γάμου σας” λέμε και δεν το λέμε μεταφορικά. Το εννοούμε! Δείτε πώς θα προσθέσετε μερικές τεχνολογικές πινελιές τόσο στον γάμο σας όσο και στο γαμήλιο πάρτι!
Add a touch of technology to your wedding



#Hashtag

Ξέρουμε δεν ανακαλύψαμε τον τροχό, αλλά τα #Hashtags το απόλυτο must have σε κάθε μοντέρνο γάμο, έχουν τα dos and donts τους. Εμπνευστείτε από τα ονόματά σας, δημιουργείστε το δικό σας #Hashtag και χρησιμοποιείστε το δημιουργικά. Πριν το οριστικοποιήσετε τσεκάρετε αν έχει χρησιμοποιηθεί από άλλους και αν είναι εύκολο να γραφτεί χωρίς να κουράζει. #Ena_Hashtag_San_Auto_Den_Tha_To_Xrisimopoiisei_Kaneis

Selfie Sticks

Τα selfie sticks είναι απαραίτητα ώστε να διευκολύνετε τους καλεσμένους σας να αποτυπώσουν στα τηλεφωνά σας στιγμιότυπα του γάμου σας.  Προμηθευτείτε μερικά selfie sticks – σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια – μοιράστε τα στους καλεσμένους σας  και θέστε τους μόνο έναν κανόνα… είτε μέσω του wedding hashtag που έχετε ορίσει, είτε μέσω ενός sharing app να μοιραστούν όλες τους τις λήψεις μαζί σας.

Σταθμοί Φόρτισης

Εάν θέλετε οι καλεσμένοι σας να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας και να εμπλουτίσουν το άλμπουμ του γάμου σας με δικές τους λήψεις και με έντονο “hash tagging” πρέπει να φροντίσετε να είναι “ετοιμοπόλεμοι”. Στο γαμήλιο πάρτι σας τοποθετήστε διαφόρων ειδών φορτιστές σε ένα τραπεζάκι και ενημερώστε τους καλεσμένους σας ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα επίπεδα της μπαταρίας τους.

Wearable Technology

Τι θα λέγατε αν κάποια χρόνια αργότερα μπορούσατε να γυρίσετε πίσω στη μέρα του γάμου σας και να είχατε τη δυνατότητα να δείτε πώς ακριβώς χτυπούσε η καρδιά σας την ώρα που αντικρίσατε τον σύντροφό σας στα σκαλιά της εκκλησίας; Αν θέλετε, μπορείτε! Στην αγορά υπάρχουν ειδικά ρολόγια, με δημοφιλέστερο το Apple Watch, που μετρούν και καταγράφουν τα χτυποκάρδια σας… Φανταστείτε στο μέλλον να χαζεύετε το διάγραμμα και να προσπαθείτε να θυμηθείτε σε ποια στιγμή αντιστοιχεί ο κάθε χτύπος της καρδιάς σας!

Wedding Drones

Ζητήστε από τον φωτογράφο ή τον βιντεογράφο σας να χρησιμοποιήσει ένα drone κατά την κάλυψη του γάμου σας και ετοιμαστείτε να θαυμάσετε εντυπωσιακές εναέριες λήψεις!