Το μυστικό για λαμπερό πρόσωπο τα πρωινά

Κάλυψη, προστασία και λάμψη για τις ημέρες που δεν έχετε χρόνο για μακιγιάζ
Το μυστικό για λαμπερό πρόσωπο τα πρωινά



Τα πρωινά πριν τη σχολή ή το γραφείο είναι από μόνα τους χαοτικά, πόσο μάλλον τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο χρόνος για ένα σταθερό μακιγιάζ είναι περιορισμένος, Επειδή όμως ακόμα κι αν προλαβαίναμε, η λύση του full makeup δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το καλοκαίρι, οι τρόποι για να αποκτήσουμε ενυδατωμένη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες και κάλυψη που θα διαρκεί αρκετές ώρες είναι πάντα καλοδεχούμενοι. 

 

Δύο είναι τα προϊόντα λοιπόν που έχω βάλει στο νεσεσέρ μου και δεν πρόκειται να αποχωριστώ αυτή τη σεζόν. Το ένα είναι η Crème Prodigieuse της Nuxe, μια DD κρέμα που εκτός από το χρώμα που περιέχει ώστε να προσφέρει κάλυψη που διαρκεί έως 8 ώρες, μου λύνει τα χέρια χάρη στο SPF 30 που με προφυλάσσει από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. 

 

Το δεύτερο, η Poudre Éclat Prodigieux, επίσης από τη Nuxe, είναι εξίσου απαραίτητη για όλες εκείνες τις ώρες που εμφανίζεται αυτή η ανεπιθύμητη γυαλάδα και χρειάζομαι ένα εύκολο touch up. Τα δύο αυτά προϊόντα, σε συνδυασμό με δυο στρώσεις μάσκαρα και ένα juicy gloss, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζομαι για super πρωινό look σε 3 λεπτά!

 

Το λαμπερό αποτέλεσμα και η προστασία λοιπόν δε χρειάζονται πολλά για να επιτευχθούν, να το θυμάστε αυτό κάθε πρωί που πρέπει να τρέξετε προς την πόρτα δείχνοντας όμως στα καλύτερά σας!

 

Για περισσότερα beauty tips και backstage moments τα λέμε στο Instagram (@konstantinamichopanou) αλλά και στο http://www.konstantinamichopanou.com

See you soon girls!