Μαγιό 2016: Say cheese: 5+1 τρόποι να δείχνεις τέλεια όταν φοράς το μαγιό σου

Μην ξεχνάς ότι θα βγάλεις και τις απαραίτητες πια φωτογραφίες για τα social media...
Μαγιό 2016: Say cheese: 5+1 τρόποι να δείχνεις τέλεια όταν φοράς το μαγιό σου



Aν μπεις τώρα στο hashtag #summer2016 θα δεις αμέτρητες φωτογραφίες με παραλίες, μέρη μαγευτικά και φυσικα πολλά, πολλά κορίτσια να ποζάρουν με το μαγιό τους. Ήρθε λοιπόν τώρα η σειρά σου, να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο hashtag, να φορέσεις το φετινό σου μπικίνι ή ολόσωμο και να ποζάρεις, αποτυπόνωντας με εντυπωσιακό τρόπο τις πιο ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού. Το ήξερες ότι υπάρχουν κάποια τρικ, που μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση σου με το μαγιό και να κάνουν τις φωτογραφίες σου στα social media απλά ανάρπαστες; 5+1 τρόποι ακολουθούν που πρέπει άμεσα να μάθεις (και στη συνέχεια να κάνεις πράξη):

1. Aπλό και δοκιμασμένο τρικ είναι να ποζάρεις στις μύτες των ποδιών σου - σαν να φοράς αόρατα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Mε αυτό τον τρόπο, η σιλουέτα σου θα δείξει ψιλόλιγνη και τα πόδια σου πιο γυμνασμένα.

2. Ένα τρικ που δοκιμάζουν ακόμα και οι διάσημες στο red carpet είναι να στηρίζεις το βάρος σου σε όποια πλευρά θες (ή την αριστερή ή την δεξιά). Οι γωνίες που θα δημιουργήσεις θα κάνουν το σώμα σου θηλυκό, σέξι και σχεδόν ''τέλειο''.

3. Πόσες φορές σε μια φωτογραφία σου αρέσει το σώμα σου αλλά το προγούλι που δημιουργείται στο πρόσωπο σου, τα χαλάει όλα; Ενώ ποζάρεις σήκωσε το κεφάλι σου λίγο πιο πάνω για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα κάνεις delete όλες τις photos σου. 

4. Αν είσαι φαν της πισίνας και όχι της θάλασσας, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις την συγκεκριμένη αγάπη ως πλεονέκτημα. Μπες στην πισίνα μέχρι τη μέση και βγάλε πολλές, πολλές φωτογραφίες. Πάμε στοίχημα ότι θα της λατρέψεις; Κάθε ''ατέλεια'' σου θα μείνει κάτω από το νερό...

5. Ποτέ μην ξεχνάς το παρεό σου! Εκτός από πρακτικό και stylish κομμάτι του beachwear, μπορείς να το κρατάς έξυπνα την ώρα που βγάζεις φωτογραφίες, στα σημεία που νιώθεις ότι έχουν κάποιο ''πρόβλημα''. 

6. Και τέλος μην ξεχνάς ότι στημένες φωτογραφίες δεν είναι πάντα οι καλύτερες. Άφησε τον ευατό σου ελεύθερο, παίξε με τον φακό και μοιράσου με τους φίλους σου τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες. Καλό καλοκαίρι...

11 καλοκαιρινά φορέματα που αξίζει να έχεις στη ντουλάπα σου!