Η Kendall Jenner με total white look, είναι η επιτομή του Chic!

Κάθε φορά μας αρέσει όλο και πιο πολύ…
Η Kendall Jenner με total white look, είναι η επιτομή του Chic!



Σε εμφάνιση στις Κάννες την απαθανάτισε ο φακός την Kendall Jenner καθώς έβγαινε απο ένα yacht. Με total white look μας δείχνει πως απο κοριτσάκι μεταλλάσσεται σε ένα chic θηλυκό, με αέρα άλλης εποχής. Επιλέγει ολόλευκη ολόσωμη φόρμα, με nude σανδάλια και εντυπωσιακά cuteye γυαλιά ηλίου. Φοράει το λευκό με ένα τρόπο δικό της, λίγο πιο διαφορετικό απο τον συνηθισμένο και μας αρέσει πολύ!

Το συγκεκριμένο look, σε συνδυσμό με το μήκος των μαλλιών της, δημιουργεί έναν αέρα μιας άλλης εποχής και μας δείχνει πως το chic είναι το νέο sexy! Είναι πολύ απλό και εύκολο να το κάνεις και εσύ να πετύχει. Αν δεν βρεις ολόσωμη φόρμα μπορείς να βάλεις ένα λευκό bodysuit με ένα κάπρι λευκό παντελόνι, nude σανδάλια και cuteye γυαλιά ηλίου που στο εμπόριο θα βρείς μεγάλη ποικιλία. Αλλά για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα και τον chic αέρα που θες, μην ξεχάσεις να βάλεις την θηλυκή πινελιά σου που δεν είναι άλλη απο το άρωμά σου. Επέλεξε ένα άρωμα καλοκαιρινό, που να μυρίζει καλοκαίρι και θάλασσα!

Φτιάξαμε 3 ολοκλήρωμένα total white looks για να πάρεις ιδέες και να εντάξεις το λευκό στα πρώτα ράφια της ντουλάπας σου!

Bodysuit : Donna Karan € 278,00

Παντελόνι : Stella McCartney € 465,00

Πέδιλα : Gianvito Rossi € 640,00

Cut eye Sunglasses : Self Portrait € 115,00

Gucci € 790,00

Bodysuit : Asos € 21,13 

Παντελόνι : Zara € 29,99

Πέδιλα : Rachel Zoe € 209,00

Cut eye Sunglasses : Le Specs € 105,00

Chloe € 335,00

Ολόσωμη φόρμα : Top Shop € 30,00

Πέδιλα : Stuart Weitzman € 395,00

Vince Camuto € 147,00 (www.kalogirou.com)

Cut eye Sunglasses : Stella McCartney € 240,00

 

Και μην ξεχνάς την λεπτομέρια που θα κάνει την διαφορά! Κολώνια : Dolce & Gabbana  € 67,32