H Selena Gomez έπαθε meltdown! Το μήνυμα στο Instagram και οι φήμες για ψυχιατρείο

Μήπως να αρχίσουμε να ανησυχούμε;
H Selena Gomez έπαθε meltdown! Το μήνυμα στο Instagram και οι φήμες για ψυχιατρείο



Η Selena Gomez έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως ψυχολογικά δεν είναι και πολύ καλά. Κάτι το οποίο οφείλεται στην πίεση που νιώθει από τα media αλλά και τον φόρτο εργασίας. Και φαίνεται πως η 24χρονη star «έσπασε» για ακόμη μια φορά.

«Απόψε νιώθω πραγματικά ψεύτικη, χωρίς καμία σύνδεση με εμένα ή την μουσική. Ποτέ δεν ένιωσα έτσι ξανά. Νιώθω αυτή την στιγμή πως δεν με προσδιορίζει τίποτα. Ζω σαν να φοβάμαι κάτι που δεν έχει συμβεί. Δεν έχω κάτσει με τον εαυτό μου να ρωτήσω ποια πραγματικά είμαι. Πάντα λέω την αλήθεια. Πάντα είμαι ειλικρινής. Έχω δείξει ποια είμαι αλλά πρέπει να σκεφτώ μερικούς τομείς της ζωής μου ξανά», ήταν το μήνυμα της Selena στο Instagram.

Φυσικά οι θαυμαστές της ανησύχησαν και έτρεξαν να την ρωτήσουν τι συμβαίνει με την Gomez να μην απαντά σε κανέναν ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παθαίνει meltdown.

Στο παρελθόν είχε παραδεχτεί πως είχε πιάσει τον ίδιο της τον εαυτό (!) με ένα κουζινομάχαιρο στο σπίτι ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ρίχνουν όλο το φταίξιμο στον Justin Bieber, μιας και μετά τον χωρισμό τους η Selena άλλαξε και όχι για καλό…