DownTown Calendar: Που θα πάμε αυτή την εβδομάδα;

DownTown Calendar: Που θα πάμε αυτή την εβδομάδα;



Αναλυτικά το calendar της εβδομάδας για να ξέρεις τι παίζει και που!

Πέμπτη 22/09

Οιδίπους Τύραννος

Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

To Εθνικό Θέατρο, σε συνεργασία με το φημισμένο θέατρο Βαχτάνγκοφ και τον πολυβραβευμένο Ρίμας Τούμινας στη σκηνοθετική καρέκλα, παρουσιάζει τη φιλόδοξη παράσταση του αρχαίου δράματος. Αν κάτσεις μακριά, μην ξεχάσεις τα γυαλιά σου, γιατί η παράσταση είναι δίγλωσση (ελληνικά και ρώσικα).

Πέμπτη 22/09 - Κυριακή 25/09

«Ακροβάτες»

Πεζόδρομος Ερμού

Από το Μοναστηράκι μέχρι την Πειραιώς έχουν στηθεί 10 μικρές «εγκατα-Στάσεις» που θα σε κάνουν να σκεφτείς. Εξάρτηση, φτώχεια, πορνεία, πείνα, μοναξιά, σωματική και ψυχική εξάντληση, θάνατος. Μια διαδρομή στην αθέατη Αθήνα της χρήσης και της κρίσης: Μια φωτογραφική εγκατάσταση από την Κλεοπάτρα Χαρίτου, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ.

Παρασκευή 23/09

LP live

Τεχνόπολη

Το απόλυτο hit της χρονιάς ήταν (αποδεδειγμένα, με νούμερα) το Lost on You, της Iταλίδας εκκεντρικής και «ατομάρας» LP. Έφτασε στο #1 του Official Airplay Chart της Ελλάδας, στο πανελλαδικό Shazam και στο iTunes, και επιτέλους η Αθήνα είναι έτοιμη να υποδεχτεί για πρώτη φορά το φαινόμενο της διεθνούς μουσικής σκηνής που δεν ήταν και τόσο φετινό φαινόμενο, αφού το κορίτσι βρίσκεται στον χώρο τουλάχιστον μία δεκαετία.

Παρασκευή 23/09

Μονομαχία στο HOT HOT

HOT HOT Nέας Σμύρνης

Το burger σε άλλη διάσταση. Σε μια διάσταση με μουσικές, ποτά, μουσικές, διαγωνισμούς και πολλά-πολλά δώρα (από ταξίδια στο εξωτερικό μέχρι κινητά τηλέφωνα).

Σάββατο 24/09 - Κυριακή 25/09

#JobFestival 2016

Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Άνεργος ή όχι, ένα ενδιαφέρον διήμερο «εργασίας και χαράς» έχει διοργανωθεί, με ομιλίες, πάνελ και workshop, με καλλιτεχνικά δρώμενα και διαγωνισμούς, με παρουσία επιχειρήσεων και συνεντεύξεις, με διάλογο και προβληματισμό.

Κυριακή 25/09

Wheeling2help vol.2

Σταθμός ΗΣΑΠ Μαρούσι

Ξύπνα πρωί, καβάλα ποδήλατο και κάνε πετάλι μέχρι την πλατεία Ευτέρπης. Εκεί θα έχουν μαζευτεί κάμποσοι ακόμη για να ξεκινήσει η διαδρομή με τερματισμό το Γκάζι και την Τεχνόπολη, όπου θα σε περιμένει γιορτή, στην ποδηλατάδα για την αναπηρία.

Δευτέρα 26/09 - Τετάρτη 28/09

Σταυρός του Νότου, 20 χρόνια

Τεχνόπολη

Πόσα ξενύχτια, πόσοι χοροί, πόσα ποτά, φλερτ και φιλίες φιλοξένησε ο Σταυρός του Νότου τα τελευταία 20 χρόνια; Πόσοι καλλιτέχνες ξεκίνησαν από κει γεμίζοντας τη μικρή σκηνή για να γεμίσουν στη συνέχεια θέατρα ολόκληρα. Όλοι αυτοί και άλλοι τόσοι μαζεύονται για ένα τριήμερο με διαφορετικούς παρουσιαστές στην κάθε βραδιά.

Τρίτη 27/09

Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής 

Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο στήνουν τη δική τους μέση γη, τη Mediterranea και μοιράζονται με το κοινό τους στιγμές από τη διεθνή τους πορεία, τραγουδώντας σε πέντε γλώσσες, με τη συνοδεία 15 Ελλήνων μουσικών.

Τετάρτη 28/09

Το Τρένο θα σφυρίξει ΗΟΤ ΗΟΤ ΗΟΤ

Kαι dj set, και rock & roll party, και φωτογραφίσεις, και burger ζουμερά και λαχταριστά, στο απόλυτο event του HOT HOT στην Πανόρμου.

Τετάρτη 28/09

Piaf! The Show

Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και τον χειμώνα. Τώρα επιστρέφει ξανά για να ακουστούν τα άσματα του θρυλικού «σπουργιτιού» κάτω από την Ακρόπολη.   

Tags: