Μαίρη Γεώρτση: Στημένη η ερωτική επαφή στο Bar

Blast from the past: Θυμάσαι τότε που η Στέλλα Μπεζεντάκου είχε κλειστεί στην τουαλέτα με τον Άρη; Ε ξέχασέ την.
Μαίρη Γεώρτση: Στημένη η ερωτική επαφή στο Bar



Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε η Μαίρη Γεώρτση, η παίκτρια του Bar που έφτασε μέχρι τον τελικό. Παρακάτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της που έχει ήδη γίνει viral. 

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα το ξαναπήγαινες στο Bar;

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω και βέβαια θα ξαναπήγαινα. Το μόνο που θα τσέκαρα ήταν η διαφάνεια του παιχνιδιού, πράγμα που δεν έκανα στο παρελθόν και το μετάνιωσα.

Γιατί το λες; Πιστεύεις ότι δεν υπήρχε διαφάνεια στο παιχνίδι; 

Στο θέμα του τελικού αποτελέσματος δεν μου έδειξε κανείς τίποτα. Βλέπω τώρα ότι για τα αποτελέσματα των τηλεοπτικών διαγωνισμών έχουν μέχρι και ορκωτούς λογιστές. Δεν είδες που στο Voice μπήκε μία ορκωτή λογίστρια; Υπάρχει, δηλαδή, τώρα μία διαφάνεια που θα έπρεπε να υπάρχει και σε εμάς. Εμένα δεν μου έδειξε κανείς κάτι για το τελικό αποτέλεσμα. Απλά ανακοινώθηκε και πάπαλα. Και εγώ δεν ρώτησα γιατί δεν είχα καλές σχέσεις με την παραγωγή. Ήμασταν σε μία συνεχή κόντρα. Έλεγα «Τι να κάτσω να το ψάξω; Θα τα βάλω με ολόκληρο MEGA;». 

Γιατί όμως να θέλει ολόκληρο κανάλι να βγει ο Ανδρέας και όχι εσύ; 

Και γιατί όχι; Ο Παρασχάκης ήταν πειθήνιος. Τους άκουγε πολύ. Ήταν σαν ηθοποιός. Ό,τι του έλεγαν το έκανε. Του έλεγαν «Κάνε μια φάρσα» και την έκανε. Εγώ δεν είχα μπει για να μου λένε τι να κάνω. Στον τελικό μου έφερε ένα δαχτυλίδι να μου κάνει πρόταση γάμου και του είπα «Πες το μου ρε συ να το στήσουμε μαζί σαν αστείο για να γελάσουμε». Όμως εκείνος το έκανε για να ξαφνιαστώ και να με φέρει σε δύσκολη θέση. Από εκεί κατάλαβα πόσο διαπλεκόμενος ήταν και του το είπα. 

Τι έλεγε επιτέλους το περιβόητο χαρτάκι που έδωσες στη Σοφία; Μπορείς να μας πεις ακριβώς την ιστορία;

Νομίζω ήρθε η ώρα και για το χαρτάκι. Λοιπόν, κάποια μέρα είδα στεναχωρημένη μια παίκτρια, τη Σοφία. Μου έκανε νόημα να πάμε κάπου μόνες μας και μου εκμυστηρεύτηκε τη στεναχώρια της, το άγχος της, τον έρωτα της για το Λορέντζο. Την άλλη μέρα λοιπόν της έγραψα σ’ ένα χαρτάκι την Ιθάκη του Καβάφη. «Σαν πας στο πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να ναι μακρύς ο δρόμος» κλπ. Νόμιζα ότι δε κατάλαβε τίποτα ο κόσμος, όμως τα κατάλαβε όλα. 

Καλά, Καβάφη έγραφε; Και γιατί τόσα χρόνια δεν το έλεγες; 

Εγώ το έλεγα, απλά κανείς δεν με άκουγε. Δεν ξανασχολήθηκα με αυτό γιατί προσπαθούσα ν’ αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Με κούραζε αυτό το πράγμα. Και έξω που μου το ρωτούσαν δεν ήθελα να προσπαθώ να αποδείξω κάτι. 

Σε κάποιους παίκτες δεν άρεσε το γεγονός ότι ήσουν ειλικρινής και έλεγες ότι είχες πάει στο show για τα λεφτά. Γιατί;

Δεν άρεσε στους παίκτες που έλεγα ότι θέλω τα λεφτά; Αφού μόνο εγώ έλεγα την αλήθεια. Όσοι ισχυρίζονταν ότι δεν ήθελαν τα λεφτά έλεγαν ψέματα. Τους ενοχλούσε η αλήθεια μου αλλά οι ίδιοι δεν τολμούσαν να πουν την αλήθεια. Πολλούς τους λυπόμουν. Ήταν τόσο αδύναμοι που προσπαθούσαν να προσκολληθούν σε άλλους. Και πραγματικά στεναχωρήθηκα όταν είδα στην εκπομπή «Μη Χανόμαστε» της Ναταλίας Γερμανού δυο παίκτες από το παιχνίδι. Αφού, βέβαια, είχα κλήση πρώτα εγώ να πάω στην εκπομπή και αρνήθηκα ευγενικά. Μάλιστα, είχαν μιλήσει πρώτα με τη μητέρα μου και αυτή είπε ότι δεν με ενδιαφέρει. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, δέχτηκα bullying από την ίδια τη Ναταλία η οποία έλεγε στους ακροατές των εκπομπών της να περιμένουν τη γυμνή μου φωτογράφιση. Ήταν, λοιπόν, αδύνατο να δεχτώ πρόσκληση της εκπομπής της. Ξεκίνησε την ανθρωποφαγία χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά. Βέβαια, την διέψευσα παταγωδώς και μετά από τόσα χρόνια έστησε ένα σκηνικό ώστε να μιλήσουν για μένα και για το χαρτάκι μου. Αυτό που με λύπησε πιο πολύ ήταν που οι παίκτες δεν είχαν ξεπεράσει αυτό το παιχνίδι. Δεν είχαν καταλάβει μετά από τόσα χρόνια ότι όλοι εμείς είμασταν από την ίδια πλευρά, πρόβατα επί σφαγή. 

H πρώτη ερωτική επαφή σε reality show ήταν αυτή της Στέλλας Μπεζεντάκου και του Άρη. Κάποιοι λένε ότι ήταν στημένο και δεν έγινε ποτέ. 

Ναι, ήμουν κάπου εκεί κι εγώ στη στημένη αυτή ερωτική επαφή. Πολλά ήταν στημένα από την παραγωγή. Έδιναν οδηγίες και υποδείκνυαν σε παίκτες τι να κάνουν. Όταν με κάλεσαν και μου είπαν να ντύνομαι σέξι και αλλά που δε τα θυμάμαι να σου πω την αλήθεια τους γείωσα και φορούσα συνέχεια τζιν. Ή ας πούμε μου έλεγαν πράγματα για να με θυμώσουν σε σχέση με τους άλλους παίκτες. 

Survivor βλέπεις; 

Εννοείται ότι το βλέπω. Αν δε το δω εγώ ποιος θα το δει; Νομίζω ότι τα πράγματα εκεί είναι πιο τίμια. Πάντως, δεν μου αρέσει που ο Βαγγέλης Περρής παίρνει θέση για τους παίκτες χωρίς να τους γνωρίζει ή αφήνει τους αποχωρήσαντες παίκτες να μιλούν άσχημα για τους συμπαίκτες τους. Όταν είδα με πόση ευκολία κατηγορεί κάποια από αυτά τα παιδιά ανατρίχιασα. 

Είναι αλήθεια ότι οι παίκτες παίρνατε μισθό όσο ήσασταν στο παιχνίδι; Τι μισθό;

Στο δικό μας παιχνίδι, ναι, πληρωνόμασταν σαν μια κανονική δουλειά ένα καλό βδομαδιάτικο ας πούμε. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά περίπου 250 ευρώ.