Ο Hugh Jackman μαζεύει βραβεία

Με ένα Oscar ολοκληρώνει τη συλλογή.



Ο Hugh Jackman ανυπομονεί να μπει στην ελιτίστικη λίστα των EGOT, δηλαδή των καλλιτεχνών που στολίζουν το τζάκι τους με τα τέσσερα σημαντικότερα βραβεία της τηλεόρασης, της μουσικής, του κινηματογράφου και του θεάτρου: EMMY, Grammy, Oscar και Tony αντίστοιχα. Προς το παρόν, είναι απλώς EGT. 

Το 2004 είχε κερδίσει το Tony για την ερμηνεία του στο The Boy Of Oz. Την επόμενη χρονιά, πρόσθεσε στη συλλογή του ένα Emmy για την παρουσίαση των 58th Annual Tony Awards. Πριν από τρεις μέρες, στις 10 Φεβρουαρίου, κέρδισε και το Grammy για το soundtrack της ταινίας The Greatest Showman, το οποίο μοιράστηκε με όλο το cast και το crew της ταινίας. Τώρα, για να συμπληρώσει το αρτικόλεξο, του λείπει μόνο ένα O, όπως λέμε Oscar -όχι κι ότι είναι piece of cake να το κερδίσει μέσα στα επόμενα χρόνια. 

Για την ιστορία, η λίστα των EGOT περιλαμβάνει μόνο 15 μέλη κι ανάμεσά τους θα βρεις τα ονόματα της Audrey Hepburn, του Andrew Lloyd Webber και του John Legend. Το μέλλον θα δείξει αν ο Jackman θα προστεθεί στην παρέα.