Πού βγήκαν οι διάσημοι Αθηναίοι;

Οι επώνυμοι διασκεδάζουν στην πόλη.
Πού βγήκαν οι διάσημοι Αθηναίοι;



Συνάντηση στο Zonars

Η Άννα-Μαρία Ρογδάκη της Diamond Events, συναντήθηκε στο Zonars με τον Γιώργο Ντάβλα, τη Μιμή Ντενίση και τη Μαίρη Ρισάκη

Ο Αντώνης Λουδάρος στο Graffitto - Concept Store

Το Graffitto είναι το θέμα της σύγχρονης αστικής ζωής, με στυλ και σε προσιτές τιμές. Τα τρία επίπεδα σε ένα χώρο 450 τ.μ. συγκεντρώνουν έναν κόσμο ατομικά επιλεγμένων αντικειμένων από τα εκθεσιακά κέντρα του κόσμου: εξελιγμένα και κομψά αλλά άνετα έπιπλα. Διακοσμητικά αντικείμενα και δώρα, ρούχα και αξεσουάρ αιχμής για γυναίκες, προϊόντα ομορφιάς και πολλά άλλα. Για παιδιά και σκύλους!

Η Μαρία Νικόλτσιου στο ΔΙΑΦΑΝΟ

Στο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ του Athens Metro Mall, η Μαρία Νικόλτσιου πραγματοποίησε τις αγορές για το σπίτι της. Η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων ΔΙΑΦΑΝΟ δραστηριοποιείται, στα είδη επίπλου, διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού από το 1999, με την ποιότητα και την τιμή που φέρει η υπογραφή ΔΙΑΦΑΝΟ. Τα καταστήματα της αλυσίδας ΔΙΑΦΑΝΟ, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 20.000 προϊόντα, διαθέτουν πληθώρα προτάσεων σε είδη δώρων, επίπλου, διακόσμησης, οικιακού εξοπλισμού, εποχιακών ειδών για όλη την οικογένεια.

Οι αδερφές Φραγκάκη στο Κτήμα 28

Το Κτήμα 28 αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για ονειρεμένο γάμο, βάπτιση παιδιού και εταιρική εκδήλωση. Στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου εντός του πολυχώρου μπορεί να φιλοξενηθεί το δικό σας μυστήριο την ώρα που εσείς θα επιλέξετε. Wedding party, γάμος και βάφτιση μαζί, επέτειος γάμου, το Κτήμα 28 μπορεί να σας προτείνει ευφάνταστες γεύσεις στα πλαίσια της οργάνωσης ενός cocktail & bar catering. Το Κτήμα 28  διαθέτει τις δικές του εγκαταστάσεις κουζίνας που εξυπηρετεί σε αποκλειστικότητα το χώρο και μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές γεύσεις. www.ktima28.gr

Ο Βασίλης Ζούλιας στο 57 Fifty Seven της Γλυφάδας

Την Αικατερίνη Φασουλάκη συνάντησε στο 57 Fifty Seven ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας παρέα με καλούς τους φίλους σε φαγητό.Το 57 Fifty Seven στην πλατεία Εσπερίδων της Γλυφάδας, αποτελεί σταθμό στο χώρο της εστίασης, καθιερώνοντας ένα ξεχωριστό στυλ και δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα.

H Ναταλία Δραγούμη στα Wonder’s Shoes

Τα Wonder’s Shoes (made in spain with love) είναι η αόρατη άνεση! Τα πιο comfort παπούτσια απέκτησαν ακόμη μια θαυμάστρια. Η Ναταλία Δραγούμη επιλέγει Wonder’s Shoes γιατί εκτός από άνεση, ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας. Ευέλικτα μοντέλα για κάθε μέρα, με φροντίδα στις λεπτομέρειες, άριστη επιλογή πρώτων υλών προσφέρουν άνεση του προϊόντος που αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Η ζωή είναι γεμάτη ενέργεια και ασταμάτητη δράση, τα Wonder’s Shoes διατηρούν τον ρυθμό και κρατούν το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

H Κοπή Πίτας του Institute of Life

Άκης Ισόπουλος, Θέμης Μαντζαβίνος, Γιάννης Κωνσταντάκης

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life έκοψε το Σάββατο 2 Μαρτίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Οι ιατροί και το προσωπικό έδωσαν το παρόν σε εορταστικό κλίμα, με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην πλέον σύγχρονη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης!  

Γιάννης Βασιλόπουλος, Θωμάς Προκοπάκης, Παναγιώτης Ψαθάς, Θέμης Μαντζαβίνος

Ευάγγελος Δεδούλης, Θωμάς Προκοπάκης, Γιώργος Κοντόπουλος, Γιάννης Ζερβομανωλάκης, Παναγιώτης Πολύζος, Θέμης Ματζαβίνος, Παναγιώτης Ψαθάς, Γιάννης Βασιλόπουλος, Κωνσταντίνος Κωσταράς, Ιάκωβος Σούσης