To ChivasRegal, μύησε το κοινό της Αθήνας στην τέχνη του blending.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Το ChivasRegal διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Chivas – TheBlend, γιορτάζοντας την τέχνη του blending! Πλήθος επίδοξων whiskyblendersείχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα blended Scotch whisky με τη δική τους υπογραφή και να γνωρίσουν από κοντά τον θρυλικό CustodianMasterBlender του Chivas, Colin Scott, που τους οδήγησε σε πρωτόγνωρους γευστικούς ορίζοντες δοκιμάζοντας μερικά από τα σπανιότερα αποστάγματα της Σκωτίας. Για μια εβδομάδα, προσωπικότητες του θεάματος, εκπρόσωποι των media, bartenders, καταναλωτές και μέλη των The Tasters Club, FNLGuide και Difford’s Guide έζησαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία αφιερωμένη στην τέχνη του blending.

Ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, που ενσαρκώνει το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Chivas “SuccessisaBlend”, σε ένα μοναδικό workshop.

Η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη με το Chivasblend

Ο αρχιτέκτονας Γιώργης Λαμπαθάκης

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώροτου Μεταλλουργείου,έναν χώρο που αποπνέει την ομορφιά του craftsmanship σε κάθε του γωνία, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος το Scotch whisky και να ανακαλύψουν τις γευστικές διαφορές ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά whiskies. Έπειτα, υπό την πολύτιμη καθοδήγησή του Colin Scottκαι του Μιχάλη Καγιάννη, PrestigeBrandAmbassador του Chivas στην Ελλάδα, δημιούργησαν ο καθένας το δικό τουςblend, χρησιμοποιώντας το ατομικό τους blendingkit.

Η βραδιά όμως δεν τελείωνε εκεί! Έπειτα από κάθε blendingmasterclass, ακολουθούσε πάρτυ με ένα διαφορετικό barτης πόλης να έχει την επιμέλεια των cocktailsανά βραδιά. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουνιδιαίτεραChivas cocktails από τους bartendersτων Malconi’s, Amber, CVDistiller,Dry&RawbyDrakoulis, 7 Jokers, A for AthensκαιMaiTai,συνοδεύοντάς τα με απολαυστικά whiskybites που υπέγραφαν διάσημοι chefs.

Μία ακόμα πιο ξεχωριστή έκπληξη περίμενε το κοινό για μία μέρα, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς –o διάσημος σεφ που ενσαρκώνει το μήνυμα της νέας παγκόσμιας καμπάνιας του Chivas “SuccessΙs Α Blend”στην Ελλάδα – παρουσίασε, σε ένα ξεχωριστό workshopμαγειρικής,γεύσεις που μπορεί κανείς να συνδυάσει με το αγαπημένο του Chivas, απογειώνοντας την εμπειρία του whiskytasting. Η εβδομάδα του Chivas–TheBlendέκλεισεμε τους παραγωγούς του Εν Λευκώ 87.7, Σάκη Τσιτομενέα και Εύα Μπουντούρη, να δημιουργούν στα decksτο δικό τους musicblend!

Ο Γιώργος Παπακώστας, Chef&Restaurateur, δημιούργησε δύοChivasblends με τη δική του υπογραφή