Μαμάδες ξενοιάστε! Ήρθε η εφαρμογή για να τρώνε υγιεινά τα παιδιά σας

Υπάρχουν άπειρα apps για τους ενήλικες και την διατροφή τους, ωστόσο ήρθε μια νέα η οποία θα οδηγήσει τα παιδιά μας στο καλό και υγιεινό φαγητό!
Μαμάδες ξενοιάστε! Ήρθε η εφαρμογή για να τρώνε υγιεινά τα παιδιά σας - Κεντρική ΕικόναΗ κυρία (και μητέρα) Joanna Struber, σκέφτηκε την ανάπτυξη μιας εφαρμογής η οποία θα βοηθήσει τα παιδιά να τρέφονται σωστά. Και το όνομα αυτής... Kurbo!

"Οι εφαρμογές σχετικά με το φαγητό είναι σημαντικές γιατί έτσι βλέπουμε τι πραγματικά τρώμε και κάνουμε τις πιο υγιεινές επιλογές. Η εφαρμογή είναι βασισμένη στην μέτρηση θερμίδων και τα παιδιά δεν πρέπει να τρώνε τέτοιες τροφές. Θέλουμε να επικεντρωθούν στις υγιεινές τροφές", δήλωσε η Struber στην Huffington Post.

Η Struber αποκάλυψε πως και ο γιος της είναι παχύσαρκος, οπότε έπρεπε να κάνει κάτι: "Χρειαζόμουν ένα εργαλείο, όπως και εκείνος και σκεφτήκαμε μαζί την εφαρμογή. Ήθελα να καταλάβω καλύτερα τι τρώει ένα 13χρονο παιδί και έτσι κατέγραψα τις τροφές".

Τα αποτελέσματα ήταν... θεαματικά, καθώς ο γιος της Struber, αδυνάτισε σημαντικά και πλέον τρέφεται σωστά και υγιεινά εξαιτίας του Kurbo, το οποίο βοηθά και ενδυναμώνει τα παιδιά στο να διαλέξουν ότι είναι καλύτερο και πιο υγιεινό για εκείνα.

"Σημαντικό πρόβλημα είναι πως τα παιδιά δεν θέλουν να κάνουν όσα τους ζητούν οι γονείς τους. Έτσι, το τηλέφωνο τους έγινε ο προπονητής τους και αλληλεπιδρά μαζί τους για να κάνουν την καλύτερη διατροφική επιλογή", τόνισε η Struber η οποία έδωσε λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα για δεκάδες χιλιάδες γονείς!