Μyconian Villa Collection Art

'Ενα ολοκαίνουργιο art concept στη Μύκονο



Σε συνεργασία με την Artion Galleries, το πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Myconian Villa Collection παρουσίασε ένα φρέσκο concept αφιερωμένο στη σύγχρονη τέχνη σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 19 Ιουλίου.

Η επιτυχημένη βραδιά που φιλοξενήθηκε στον χώρο υποδοχής του Myconian Villa Collection εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους φιλότεχνούς, ειδικούς και κριτικούς τέχνης με την παρουσίαση ενός νέου δημιουργικού οράματος και concept που περιλαμβάνει έναν ολοκαίνουργιο χώρο αφιερωμένο στην τέχνη εντός του βραβευμένου ξενοδοχείου, όπως και την τοποθέτηση εξαιρετικών έργων τέχνης επιλεγμένων από την Artion Galleries στους κοινόχρηστους χώρους. Ο κ. Κωνσταντίνος Μανωλάκης, President & CEO της Artion Galleries και ο κ. Αναστάσιος Ναούμ, Εμπορικός Διευθυντής του ομίλου Myconian Collection, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν την εγχώρια και ευρωπαϊκή καλλιτεχνική σκηνή, εγκαινιάζοντας μια νέα, πολλά υποσχόμενη ετήσια συνάντηση καλλιτεχνών με το κοινό.

Μyconian Villa Collection

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 8 μ.μ., δεκάδες εξέχουσες προσωπικότητες από τη Μύκονο και την Αθήνα από τον επιχειρηματικό, τουριστικό και καλλιτεχνικό χώρο όπως και από τα media αποδέχτηκαν τις προσωπικές προσκλήσεις που έλαβαν και προσήλθαν σε αυτήν τη γιορτή δημιουργικότητας. Στον χώρο υποδοχής, καλλιτεχνήματα με την υπογραφή δημιουργών που χαίρουν διεθνούς αναγνώρισης προκάλεσαν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, που έσπευσαν να μάθουν περισσότερα για τους πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες, να συζητήσουν τις εντυπώσεις τους και να συγχαρούν τους διοργανωτές.

Η έκθεση αποτελεί μια νέα συνεργασία της Myconian Collection με την Artion Galleries και προσθέτει μία ακόμη καινούργια διάσταση στην ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας που παρέχει ο όμιλος, με το άνοιγμα της εξαιρετικής γκαλερί της Artion Galleries στον χώρο του ξενοδοχείου Villa Collection. Φιλοξενούμενοι και κοινό έχουν πλέον την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρωτοποριακά έργα σύγχρονης τέχνης με την υπογραφή καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Ευρώπη, όλα προσεκτικά επιλεγμένα βάσει της καλλιτεχνικής τους αξίας και του μηνύματος τους. Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται το έμπειρο προσωπικό της Artion Galleries για να απαντήσει σε απορίες, να συμβουλέψει και να προβεί σε πωλήσεις. Τα έργα μπορούν να παραδοθούν απευθείας στον χώρο του πελάτη, οπουδήποτε και να βρίσκεται σε όλον τον κόσμο.

Η Artion Galleries είναι μια διεθνής αλυσίδα γκαλερί τέχνης με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας που φιλοξενεί ένα δυναμικό πρόγραμμα εκθέσεων μουσειακής ποιότητας υπό την επίβλεψη προσωπικοτήτων που χαίρουν μεγάλης επιρροής και ιδιαίτερα δημιουργικών επιμελητών τέχνης. Επί του παρόντος, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πάνω από 20 σημεία σε τρεις χώρες, με 6 γκαλερί σε Γενεύη, Αθήνα, Κηφισιά, Θεσσαλονίκη, Βουλιαγμένη και Σπέτσες, ενώ διαθέτει και χώρους lounge και συνεργασίες σε πληθώρα τοποθεσιών, από το Gdansk Palace της Γενεύης στην Ελβετία έως το B&B Italia της Λευκωσίας, το Four Seasons της Λεμεσού, το Blends στη Γλυφάδα και το Hotel du Rougemont στην ομώνυμη περιοχή της Ελβετίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Artion Galleries, επισκεφθείτε το http://artiongalleries.com/ Για περισσότερες πληροφορίες για τον όμιλο Myconian Collection Hotels & Resorts,
επισκεφθείτε το www.MyconianCollection.gr

Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Έλσα Σοϊμοίρη, Νάσος Γαλακτερός, Αναστάσιος Ναούμ, Μάρκος Δαχτυλίδης, Αμαλία Χατζηευθυμίου

Έλσα Σοϊμοίρη, Αναστάσιος Ναούμ

Αμαλία Χατζηευθυμίου, Ντέλλα Ρούνικ, Έλσα Σοϊμοίρη

    John Wiltshire, Φανή Κούτρα, Αντώνης Καλογρίδης, Ναταλία Δρόσου, Bill Dimas

Κωνσταντίνος Μανωλάκης, Ελίζαμπεθ Μάκκος, Λιάνα Μάκκος

Μυρτώ Βογιατζή, Μελίνα Πατακιούτα, Έλσα Σοϊμοίρη

Ντέλλα Ρούνικ, Κωνσταντίνος Μανωλάκης

Χριστίνα Βάλβη, Έλφη Αλεξανδρόγλου, Έλσα Σοϊμοίρη