Η παρουσίαση της FILA Explore Collection στη Σαντορίνη

Ποιους επώνυμους είδαμε εκεί
Η παρουσίαση της FILA Explore Collection στη Σαντορίνη



Την Παρασκευή 26 Ιουλίου μέσα από ένα φαντασμαγορικό part yμε δυνατή μουσική,  DJs και πολύ χορό η Ελλάδα υποδέχθηκε, πρώτη στην Ευρώπη, τη Limited Edition συλλογή της FILA, FILA Explore στο Pop-Up κατάστημά της, στα Φηρά της Σαντορίνης.

 Η νέα outdoor-inspiredσυλλογή του iconic brand είναι εμπνευσμένη από τον κορυφαίο αναρριχητή όλων των εποχών Reinhold Messner, που πριν από 40 χρόνια κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ με εξοπλισμό FILA χωρίς την βοήθεια οξυγόνου. Η FILA ξαναγράφει την ιστορία παρουσιάζοντας ταυτόχρονα σε 10 Pop-Up Storesσε όλο το κόσμο τη νέα outdoor συλλογή της με στοιχεία από την επιβλητική γοητεία της φύσης που περιλαμβάνει ρούχα, footwear και αξεσουάρ.  Άνθρωποι της μόδας αλλά και λάτρεις του brand έδωσαν το «παρών» στο Εμπορικό κέντρο Fabrica στη Σαντορίνη, με θέα την ηφαιστιογενή Καλντέρα, για να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή που υμνεί την περιπέτεια και την εξερεύνηση.  H εμπειρία FILA Pop-Up Store θα είναι διαθέσιμη στη Σαντορίνη έως τις 11 Αυγούστου 2019 με την limited edition συλλογή FILA Explore.

Περισσότερεςπληροφορίες: www.filaexplore.gr

Αλίκη & Αλέξης Χατζόπουλος (Αντιπρόσωπος FILA Ελλάδος και Κύπρου)

Κατερίνα Ευαγγελινού

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Άννα Λυμπέρη (Υπεύθυνη FILA Store Σαντορίνης) με το team πωλήσεων της FILA

Η Κατερίνα Ευαγγελινού, ο Αλέξης Χατζόπουλος (Αντιπρόσωπος FILA Ελλάδος και Κύπρου) και η Αλίκη Χατζοπούλου με το teamπωλήσεων της FILA

Αλέξης Χατζόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου, Αλίκη Χατζοπούλου

Δημήτρης Πορφυρόπουλος, ΓιώργοςΤριανταφυλλίδης (Marketing Manager  FILA), Φίλιππος Ιωάννου

Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλ Παναγιώτου

Χάρης Ντάβλας