Τα event που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε

Ποιους επώνυμους είδαμε



Νέο Ανδρολογικό Εργαστήριο Institute of Life

Ένα νέο υπερσύγχρονο Ανδρολογικό εργαστήριο ξεκίνησε τη λειτουργία στο Institute of Life, καταξιώνοντας τη γνωστή Μονάδα ως την πλέον ολοκληρωμένη για τη Υπογονιμότητα και των δύο φύλων.

Ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και εφαρμόζοντας πάντοτε ότι πιο σύγχρονο στον τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, το νέο Ανδρολογικό εργαστήριο Institute of Life προσφέρει ένα πολύ μεγάλο εύρος διαγνωστικών εξετάσεων σπέρματος που καλύπτουν το σύνολο του Ανδρολογικού ελέγχου και παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για την αξιολόγηση της γονιμοποιητικής ικανότητας του ανδρικού παράγοντα.

Γιάννης Κωνσταντάκης, Κωσταντίνος Δημητρόπουλος, Παναγιώτης Ψαθάς, Θέμης Μαντζαβίνος, Παναγιώτης Πολύζος, Ιωάννης Ζερβομανωλάκης, Στυλιανός Γρηγοράκης, Πάρις Αλεξανδρίδης, Κωνσταντίνος Κωσταρά, Γεώργιος Κοντόπουλος

 

Η Mideast Travel είναι υποψήφια στα World Travel Awards

 

Η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Managing Director της Mideast Travel και η κα. Μαρία Μούσμπε, General Manager της εταιρείας με τα βραβεία που παρέλαβαν (Greece’s & Europe’s Destination Management Company 2019) στην εκδήλωση των 26ων World Travel Awards.

Με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι η Mideast Travel Worldwide είναι και φέτος υποψήφια στα World Travel Awards, στην κατηγορία World's Leading Destination Management Company! Έπειτα από την ιστορική μας παγκόσμια βράβευση το 2018, είμαστε και πάλι ένα βήμα πριν την κορυφή του κόσμου και ζητάμε τη δική σας πολύτιμη ψήφο και στήριξη στα «Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας»! Η διαδικασία είναι απλή: 1. Κάντε Register εδώ (Link: https://www.worldtravelawards.com/register). Εάν προέρχεστε από τον ταξιδιωτικό κλάδο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να μετρήσει η ψήφος σας διπλή! 2. Κάντε Verify την εγγραφή σας πατώντας στο link που θα σταλεί στο email σας. 3. Ψηφίστε τη Mideast Travel ως World’s Leading Destination Management Company (Link: https://www.worldtravelawards.com/vote-for-mideast-travel-worldwide-worl...) 2019 και πατήστε vote!

 

Η Τόνια Σωτηροπούλου για αγορές στο κέντρο της Αθήνας

 

Η Τόνια Σωτηροπούλου επιλέγει μποτάκια Mourtzi

Πάντα κομψή, η αγαπημένη ηθοποιός επισκέφτηκε το κατάστημα Mourtzi στην Ερμού για να διαλέξει μποτάκια από την νέα χειμερινή συλλογή A/W 2020!

Τα μποτάκια Mourtzi (https://mourtzi.com/papoytsia/botakia/mourtzi.html έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της εταιρείας καθώς με τα υπέροχα χρώματα και σχέδια αλλά και με την υψηλή ποιότητα των υλικών τους, απογειώνουν το γυναικείο στυλ σε κάθε ώρα της ημέρας! Η ιστορία της εταιρίας Mourtzi είναι κρυμμένη σε κάθε κομμάτι της ξεχωριστά και χτίζεται βήμα προς βήμα, με πρώτη ύλη την έμπνευση και εργαλείο το σχεδιασμό υποδημάτων υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας. Σχέδια από εκείνα που ακολουθούν τη γυναίκα κάθε στιγμή της ζωής της, από την καθημερινή ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική, ήταν το διαβατήριο της Mourtzi για την αναγνώριση και την καταξίωση.

www.mourtzi.com

Η διατροφή των διασήμων

 Γιώργος Ντάβλας επιλέγει το classic menu της Taste and Diet

Φανερά αδυνατισμένος, ο Γιώργος Ντάβλας μοιράζεται το μυστικό της διατροφής του, και μας εξηγεί πως έχασε 15 κιλά μέσα σε μόλις 3 μήνες.

Η Taste and Diet, 24 χρόνια τώρα στο χώρο της σωστής και υγιεινής διατροφής, προσφέρει καθημερινά γευστικές λιχουδιές και γλυκά, ανακαλύπτοντας πρωτότυπες συνταγές με τα καλύτερα υλικά, σε λογικές τιμές και παραδίδοντας όλα τα πιάτα έτοιμα και φρεσκομαγειρεμένα στην πόρτα σας.

Το Classic μενού αγγίζει τις 1300 θερμίδες (kcal) μ.ό. ανά ημέρα και αποτελεί ένα πλήρες και ισορροπημένο μενού, βασισμένο στα πρότυπα της Μεσογειακής Διατροφής. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν το βάρος τους τρώγοντας υγιεινά και γευστικά, χωρίς στερήσεις. Περιλαμβάνει ένα πρωινό γεύμα, μεσημεριανό με σαλάτα, δείπνο αλλά και ένα επιδόρπιο για όσους δεν μπορούν να παραλείψουν το γλυκό από τη διατροφή τους. Φυσικά το Classic μενού μπορεί να το ακολουθήσει οποιοσδήποτε επιθυμεί να τρέφεται σωστά, ακόμα κι αν δεν στοχεύει σε απώλεια βάρους.

Φυσικά το Classic μενού μπορεί να το ακολουθήσει οποιοσδήποτε επιθυμεί να τρέφεται σωστά, ακόμα κι αν δεν στοχεύει σε απώλεια βάρους. Γιατί είναι απολαυστικό να σε φροντίζουν!

 

Λαμπερό πάρτυ γενεθλίων

 

Μιμή Ντενίση, Μέμα Σιμωνετάτου-Αγαπηνού

Η Μέμα Σιμωνετάτου-Αγαπηνού σβήνει την τούρτα γενεθλίων

Βέτα Τικταπανίδου, Μέμα Σιμωνετάτου-Αγαπηνού

Η Μέμα Σιμωνετάτου-Αγαπηνού πέρασε ένα χαρούμενο βράδυ με τις φίλες της, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της, στο γνωστό ATHENEE του Χρύσανθου Πανά. Την Τετάρτη 9/10, η Μέμα Σιμωνετάτου-Αγαπηνού έσβησε την υπέροχη τούρτα της, που ήταν  στολισμένη με φρέσκα τριαντάφυλλα από τα ζαχαροπλαστεία Fresh. Kόκκινα τριαντάφυλλα στόλιζαν και το τραπέζι από το κατάστημα Drizos, ενώ το sushi menu ήταν επιμέλεια του ATHENEE.