Λονδρέζικη ατμόσφαιρα με τα αρώματα του οίκου BURBERRY στο Attica του Golden Hall

Ποιους επώνυμους είδαμε εκεί;Μπορεί όλη η ενέργεια του Λονδίνου να χωρέσει σε ένα μπουκάλι; Αυτό πέτυχε οίκος Burberry διοργανώνοντας μία εκδήλωση στο Αttica @ GoldenHallγια να παρουσιάσει τα best seller αρώματά του που μεταφέρουν όλη τη λονδρέζικη ατμόσφαιρα και το περιπετειώδες πνεύμα των ανθρώπων που ζουν στο Λονδίνο.

Τα γυναικεία Burberry Her και Burberry Her Intenseκαθώς και το ανδρικό άρωμα Mr.Burberry μύησαν με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους στην φιλοσοφία του οίκου και στις κλασικές νότες της βρετανικής αρωματοποιίας. Παράλληλα, για δύο εβδομάδες, όλη η αλυσίδα καταστημάτων attica είχε «ντυθεί» με τα εικαστικά της καμπάνιας του οίκου Burberry, στην οποία πρωταγωνιστεί η Cara Delevingne.

Μία λονδρέζικη στάση λεωφορείου που είχε τοποθετηθεί έξω από το attica @ Golden Hall, έδωσε την ευκαιρία στους καλεσμένους −καλλιτέχνες, παρουσιαστές και εκπροσώπους των ΜΜΕ− να μεταφερθούν για λίγο στο Λονδίνο και να φωτογραφηθούν με χαρακτηριστικά αξεσουάρ του οίκου Burberry, όπως καπέλα, γάντια και κασκόλ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι απόλαυσαν μοναδικές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες συνοδευόμενες από prosecco και εμπνευσμένες από τα αρώματα του οίκου Burberry, που δημιούργησε το IlBarretto.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αρωμάτων Burberryστην Ελλάδα είναι η Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ.

Ντάρια Τουρόβνικ, Mike

Σοφία Παυλίδου

Μαρία Ηλιάκη, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου

Μαρία Ηλιάκη, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου

Αντίνοος Αλμπάνης, Δήμητρα Τσιριγώτη, Σόλων Τσούνης, Αλεξάνδρα Πρίφτη

Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Θωμάς Τασολάμπρος, Εύη Κλαουδάτου

Ασημίνα Πλέσσια, Κάλια Ελευθερίου, Ραμόνα Βλαντή, Ελένη Βουλγαράκη

Κατερίνα Γερονικολού, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Δήμητρα Τσιριγώτη

Χριστίνα Βραχάλη, Αλέξανδρος Καραγιάννης

Χάρης Ντάβλας, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου

Τζένη Μπότση, Φαίη Μπέη, Ντενίζ Γιατρά

Άρης Καβατζίκης, Τζοβάννα Βλαχάβα, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου

Κατερίνα Μαντά, Ντενίζ Γιατρά