Οδηγός επιβίωσης! Eίσαι καλεσμένη σε gala ή Fashion Week; (PHOTOS)

Σου παρουσιάζουμε τα πιο πολύτιμα tips για να μπορέσεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων σε μια τέτοια βραδιά!
Οδηγός επιβίωσης! Eίσαι καλεσμένη σε gala ή Fashion Week; (PHOTOS) - Κεντρική Εικόνα



Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μιας γυναίκας; Εντάξει ένας από τους μεγαλύτερους! Μα φυσικά, να είναι καλεσμένη σε κάποιο event, party, fashion gala και να μην ξέρει τι να φορέσει αλλά και πώς ακριβώς να συμπεριφερθεί! Oh my god! Για αυτό και μεις, επειδή σε καταλαβαίνουμε απόλυτα σου παρουσιάζουμε τα κατάλληλα tips, δίνοντας σου τις πιο χρήσιμες συμβουλές προκειμένου να ξέρεις τι θα κάνεις κάθε φορά που θα έχεις να πας κάπου!

Προετοιμάσου σωστά

Υπάρχουν πολλά “είδη” style που μπορεί να έχεις εντοπίσει και να θες να υιοθετήσεις:

  • Φοράς ένα σύνολο που τραβάει την προσοχή, το οποίο δείχνει.... εξωφρενικό και φυσικά το κάνεις επίτηδες! Γιατί έτσι η βραδιά θα αποκτήσει νοήμα! (;)
  • Φοράς ένα εντυπωσιακό σύνολο γνωστού σχεδιαστή, το οποίο δανείζεσαι από μια έμπιστη φίλη σου η οποία δουλεύει ως Pr σε γνωστή εταιρία ρούχων και ανταποδίδεις τη χάρη με το χύσεις ένα κόκκινο κρασί πάνω! Ουπς! Έγινε καταλάθος!

  • Φοράς οτιδήποτε παλιό έχεις στην ντουλάπα χωρίς να νοιαστείς ιδιαίτερα, ακριβώς επειδή είναι άξια σεβασμού και old time classic στη βιομηχανία της μόδας, ώστε κανένας δεν θα τολμήσει να σου “θάψει” το ντύσιμο επειδή μπορεί να είναι φθηνό ή κάποιας άγνωστης εταιρίας.
  • Φοράς ό,τι πιο in για αυτή τη σεζόν, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν, γεμίζοντας τους ανασφάλεια!

Όμως, η δική μας συμβουλή είναι: Φόρα κάτι το οποίο θα μοιάζει απίθανο πάνω σου και θα είναι ίσως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου αυτή τη στιγμή, κάνοντας σε να αισθάνεσαι άνετα, χωρίς να σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι.

Και... φθάνεις στην είσοδο

Εκτός κι αν είσαι κάποια πασίγνωστη στη fashion biz περιμένοντας ιδιαίτερη μεταχείριση κατά την είσοδό σου, η εναλλακτική σου είναι να είσαι ευγενική! Ακόμα κι αν γίνει κάποιο λάθος(!) στην είσοδο και ακούσεις πως δεν υπάρχει το όνομά σου στην guestlist! To ξέρουμε είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να δείξεις ψυχραιμία! Και προς Θεού... μην τολμήσεις να βάλεις τα κλάμματα! Ναι, ότι κι αν γίνει, ό,τι κι αν σου πουν!

Μην τσακωθείς

Ό,τι μα ό,τι και αν συμβεί, μη λογομαχήσεις και μη χάσεις τους καλούς σου τρόπους. Να θυμάσαι: Τον security δεν το ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση αν είσαι fashion blogger, αν δουλεύεις σε τεράστιο περιοδικό, ούτε αν έχεις κάνει διακοπές με την Kate Moss (!). Αντίθετα, θα λέει σε όλους για τα... “φρίκουλα” που συνάντησε στην Εβδομάδα Μόδας. Και δεν το θέλεις αυτό; Ε;

Δέξου την... απόρριψη

Συνήθως σε τέτοια gala, είτε πρόκειται για κάποιον που γνωρίζουμε χρόνια, είτε για κάποιον που μόλις γνωρίσαμε, όσο και να συζητήσουμε το ενδιάφερον πάντα θα στρέφεται αλλού. Στους διάσημους που θα βρίσκονται εκεί, στα εντυπωσιακά σύνολα, στα μοντέλα και στους... σημαντικούς ανθρώπους της μόδας. Οπότε, μην πέσεις και σε κατάθλιψη αν αυτός που μιλάς εδώ και λίγα λεπτά, ξαφνικά σε παρατήσει για να κάνει Pr και να προμοτάρει τον εαυτό του! Ας πρόσεχες!