Θα κάνει sex με 365 άντρες μέσα σε ένα χρόνο!

Γνωρίστε τον άνθρωπο που θα κάνει κάθε μέρα σεξ για χάρη της τέχνης...
Θα κάνει sex με 365 άντρες μέσα σε ένα χρόνο! - Κεντρική Εικόνα



Ο Mischa Badasyan είναι μόνος. Γεννημένος στην Ρωσία, ο 26χρονος gay καλλιτέχνης προσπαθεί να βρει τον έρωτα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.Πήρε έτσι, την απόφαση να κάνει sex με 365 άτομα μέσα σε ένα χρόνο, δημιουργώντας παράλληλα ένα ντοκιμαντέρ με το εγχείρημα του.

Το project ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου, θα τιτλοφορείται "Save the Date", και θα έχει ως βασική ιδέα τον κόσμο των ραντεβού αλλά και τα παράδοξα που κρύβει η μοναξιά μέσα από την καθημερινή σεξουαλική σχέση. O Badasyan έχει κάνει και στο παρελθόν ντοκιμαντέρ που σχετιζόταν με το σεξ, με τίτλο "Porno Chic", στο οποίο καλούσε αγνώστους να δουν πορνό μαζί του.

Ο Badasyan, παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την αγάπη, το sex αλλά και τις απειλές που δέχεται για τη ζωή του μετά την ιδέα του για το "Save the Date".

-Γιατί κάνεις αυτό το project;

Για διάφορους λόγους. Ο μεγαλύτερος είναι επειδή θέλω να κάνω προσωπική τέχνη. Πιο παλιά δούλευα σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα. Τώρα αποφάσισα να δείξω την δική μου ιστορία στην προσωπική μου ζωή. Είναι σχετικά με την μοναξιά και τις σχέσεις επειδή ποτέ δεν ήμουν σε μια ερωτική σχέση μέχρι τώρα. Θα μοιράζομαι την αγάπη και τον έρωτα με τους ανθρώπους που θα γνωρίζω.

-Είπες πως δεν είχες ποτέ ερωτική σχέση;

Ποτέ στη ζωή μου.

-Γιατί πιστεύεις πως συνέβη αυτό;

Ω, Θέε μου... Αυτή είναι ερώτηση τριετίας! Μεγάλωσα στη Ρωσία και δεν μπορούσα να αποκαλύψω τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Δεν συνάντησα κανέναν gay ποτέ. Στη Γερμανία που ζω, αποφάσισα να δείξω την σεξουαλική μου προτίμηση. Όταν έδειξα ποιος είμαι πραγματικά ο κόσμος με δέχτηκε ωστόσο δεν γνώρισα κάποιον gay που να με ελκύει ή αντίστροφα αυτοί που με έλκυαν δεν τους άρεσα. Απλά, δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.

-Θα έλεγες στους συντρόφους σου για το project;

Όχι. Οι άνθρωποι, ωστόσο, μου στέλνουν μηνύματα στο Facebook για το project οπότε είναι δύσκολο να το κρατήσω κρυφό. Επίσης, όσοι επικοινωνούν μαζί μου, με ρωτούν αν θέλω να συμμετάσχω στο project. Βασικά, αν είναι να βγω ραντεβού ή αν γνωρίσω κάποιον από το Internet δεν θα του πω για το ντοκιμαντέρ.

-Δηλαδή θα κάνεις sex κάθε μέρα για ένα χρόνο με ένα νέο άτομο, αλλά θα βγαίνεις ραντεβού κάθε μέρα για ένα χρόνο.

Ναι, αυτή είναι η ιδέα! Η ζωή είναι απρόβλεπτη, ωστόσο. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί σε έξι μήνες. Μπορεί να βρω κάποιον που να θέλει απλά μπει στον κόσμο των ομαδικών ραντεβού ή να θέλει τελείως διαφορετικά πράγματα. Οι άνθρωποι που επικοινωνούν μαζί που είναι από όλο τον κόσμο. Από την Βραζιλία, το Λονδίνο, τη Σρι Λάνκα, την Τυνησία.

-Πότε θα συναντάς τους συντρόφους σου; Φαίνεται πως έχεις ήδη επαφές με κάποιους αλλά πώς θα βρίσκεις τους υπόλοιπους;

Σε πάρκα, στο δρόμο, σε bars, σε clubs, οπουδήποτε...

-Ανησυχείς μήπως δεν καταφέρεις να βρεις αρκετά άτομα για να κάνεις sex μαζί τους;

Ναι, θα πάρει χρόνο. Ίσως δεν βρω κάποιον που να μου αρέσει αρχικά και να προσπαθήσω με κάποιον online. Η ιδέα δεν είναι το sex. Η σεξουαλική επαφή είναι η έκφραση μιας ιδέας. Της ιδέας του πώς γνωρίζεις κόσμο. Νιώθω μοναξιά, οπότε όλο αυτό γίνεται για να κάνω σχέση με όσους γνωρίζω. Αυτή είναι η βασική και σημαντική ιδέα.

-Είναι σχετικό με την μοναξιά, όχι με το sex...

Ναι. Το να κάνεις sex δεν είναι και τίποτα σημαντικό...

-Τα media δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το project...

Ναι, το ξέρω. Για το λόγο αυτό είναι και τόσο δημοφιλές στο Internet. Φυσικά είναι ένα θέμα που όλοι θέλουν να ξέρουν τι γίνεται.

-Δηλαδή, πραγματικά θα κάνεις sex με διαφορετικά άτομα κάθε μέρα;

Φυσικά, δεν πρόκειται για αστείο. Είναι μια έκφραση τέχνης μέσα στην πραγματική ζωή.

-Θα το κάνεις πραγματικά;

(Γελάει) Φυσικά, με κοροϊδεύεις; Δεν θα έκανα πλάκα με κάτι τέτοιο.

-Τι θα συμβεί αν νιώσεις συναισθηματικό δέσιμο με κάποιον; Δεν θα ήταν δύσκολο να συνεχίσεις το όλο project;

Ναι, φυσικά. Όλοι με ρωτούν τι θα συμβεί αν ερωτευτώ. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος. Μπορεί να συναντήσω κόσμο που θα είναι πολύ ευχάριστος και θα θέλω να τον συναντήσω ξανά. Ίσως να είναι πιο δύσκολο να πω αντίο σε κάποιον σε σχέση με κάποιον άλλον. Το ότι θα τον αποχαιρετήσω δεν σημαίνει πως θα κόψω τις επαφές. Θα είναι πολύ δύσκολο να έχω ενέργεια για τον καθένα που θα συναντώ.

Δεν απευθύνεται το project μόνο στην gay κοινότητα. Απευθύνεται στην κοινωνία και στο πώς δρουν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Υπάρχουν πολλά θέματα. Το θέμα γίνεται κοινωνικό γιατί έχω δεχθεί πολλά ενοχλητικά μηνύματα. Ένας νεοναζί θέλει να με σκοτώσει, άλλα μηνύματα λένε πως θα με σκοτώσουν σε 30 μέρες αν δεν σταματήσω το project. Ένα ρωσικό gay website έχει ξεκινήσει γκάλοπ για το αν θέλει ο κόσμος να κάνει σεξ μαζί μου και οι απαντήσεις ήταν "ναι θέλω να κοιμηθώ μαζί του για την τέχνη" ή "όχι, είναι άσχημος"!

-Πρέπει να είναι τρομακτικό να δέχεσαι απειλές για τη ζωή σου.

Ναι, φυσικά είναι. Τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά, τους αρέσει το concept και με στηρίζουν.

-Σου έκανε έκπληξη το γεγονός πως δέχθηκες απειλές;

Πραγματικά μου έκανε. Μια συνέντευξη έδωσα και τώρα με ξέρει όλος ο κόσμος. Ένα πρωινό έδωσα συνέντευξη στο TV Channel της Νότιας Αφρικής, εγώ ένας απλός τύπος που πήγαινε στην Κοπεγχάγη για το Gay Pride! Κάθε μέρα είναι έτσι πια...

-Πιστεύεις πως η προσοχή θα αυξηθεί με τα χρόνια γύρω από το ντοκιμαντέρ;

Δεν είμαι σίγουρος. Πιστεύω σε λίγους μήνες ο κόσμος θα έχει ξεχάσει το λόγο που το έκανα και εγώ θα έχω εξαφανιστεί από τα media...

-Αν είσαι άρρωστος μια μέρα τι θα συμβεί; Θα πιεστείς για να κάνεις σεξ με κάποιον;

Ορίζουμε το σεξ διαφορετικά. Για μένα το cyber σεξ είναι το ίδιο με την σωματική επαφή από κοντά. Η σεξουαλική επαφή για μένα είναι συναίσθημα, το οποίο είναι αυξημένο. Αυτό είναι το σημαντικότερο.

-Θα είναι κάποια από τις σεξουαλικές σου περιπτύξεις στο ντοκιμαντέρ;

Δεν είμαι σίγουρος. Ο σκηνοθέτης θα ήθελε σίγουρα τέτοιες σκηνές. Δεν είναι πορνό ταινία. Θα μπορείτε να δείτε σώματα και κάποιες επαφές, αλλά θέλω να το κάνω έτσι ώστε να είναι τέχνη.

-Ακούγεται σαν ένα πολύ κουραστικό project. Δεν ανησυχείς μήπως εξαντληθείς;

Φυσικά. Γι αυτό το λόγο το κάνω! Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορώ να αλλάξω τον εαυτό μου. Αν το έκανα για δυο μήνες δεν θα ήταν σημαντικό.

-Τι ψάχνεις δηλαδή σε μια "ερωτική σχέση";

Δεν ξέρω. Δεν ψάχνω για μια ερωτική σχέση επειδή φοβάμαι να αγαπήσω. Για μένα, το σημαντικότερο σε μια σχέση είναι πώς μπορούν δυο άνθρωποι να δημιουργήσουν κάτι μαζί σε συναισθηματικό επίπεδο.

-Τι προσπαθείς να πεις μέσα από αυτό το project;

Είναι για μένα. Δεν το κάνω για τον κόσμο. Είναι για μένα και τη μοναξιά μου.

Πηγή: www.salon.com