Αυτός ήταν πραγματικά ο Elvis Presley: Διαβάστε τις αποκαλύψεις που κάνει η αρραβωνιαστικιά του

Άγνωστες πτυχές της ζωής του "βασιλιά της rock n' roll", Elvis Presley αποκαλύπτει η γυναίκα που ήταν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία του πνοή, Ginger, δίνοντας στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες που συγκλονίζουν.
Αυτός ήταν πραγματικά ο Elvis Presley: Διαβάστε τις αποκαλύψεις που κάνει η αρραβωνιαστικιά του - Κεντρική Εικόνα



Η Ginger Alden, ετοιμάζει βιβλίο για τη σχέση με τον Presley, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει σάλο, καθώς οι περιγραφές είναι αρκετά... σκληρές.

"Πάω στο μπάνιο να διαβάσω", ήταν η τελευταία φράση που ακούστηκε από τα χείλη του Elvis, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Alden, σχετικά με την βραδιά της 16ης Αυγούστου του 1977, οπότε και "έφυγε" από τη ζωή ο Presley. Ο Elvis είχε την κακή... συνήθεια να τον παίρνει ο ύπνος στο μπάνιο, με την Alden να του απαντά "ΟΚ, αλλά μην κοιμηθείς"!

Η ώρα περνούσε και η Alden ξύπνησε μέσα στα χαράματα, παρατηρώντας πως το φως του μπάνιου ήταν ακόμη αναμμένο "Μπήκα μέσα και τον είδα στα γόνατα λες και προσευχόταν. Τον άγγιξα και ήταν παγωμένος. Ο Έλβις είχε φύγει". Η 57χρονη σήμερα, Ginger, στο επερχόμενο βιβλίο της με τίτλο "Ginger and Elvis", αναπολεί όσα έζησε στην Graceland στο πλάι του Presley αλλά και στα λεπτά μετά τον θάνατο του.

Στο πλευρό του Elvis έσπευσε αμέσως ο βοηθός του, Joe Esposito, που προσπάθησε να τον "κρατήσει" στη ζωή, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρθηκε η χρήση πολλών διαφορετικών φαρμάκων, τα οποία έπαιρνε χωρίς λόγο.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινούνται και όσα έγραψε η συγγραφέας, Αlana Nash, σχετικά με όσα έγιναν στις 16 Αυγούστου του 1977: "Το όμορφο δέρμα του είχε γίνει μωβ. Είχε κάνει εμετό και προσπαθούσε να φωνάξει βοήθεια. Αν τα είχε καταφέρει η Ginger θα τον είχε ακούσει". Μάλιστα αποκαλύπτει πως λίγες ώρες πριν, η προσωπική νοσοκόμα του Elvis είχε δώσει στην Ginger χάπι για να κοιμηθεί, που σημαίνει πως δεν θα τον άκουγε.

Στο βιβλίο της η Alden, αναφέρει χρονολογικά το πως γνώρισε τον Elvis όταν ήταν πέντε ετών αλλά και πως ξαναβρέθηκαν το 1976, όταν ο Presley κάλεσε εκείνη και τις αδερφές της στην Graceland. "Ξέρω πως θα ακουστεί σαχλό, αλλά όταν ο Elvis έμπαινε στο δωμάτιο, νόμιζα πως θα ακούγονταν σάλπιγγες! Έμοιαζε τόσο όμορφος... Ήρθε και μίλησε σε όλες μας. Αργότερα μας τραγούδησε και διαβάσαμε δυνατά βιβλία".

Η Alden ήταν τότε μόλις 20 ετών και αμέσως ο Elvis της έκανε πανάκριβα δώρα, όπως κοσμήματα, αμάξια, γούνες ενώ της είχε υποσχεθεί πως αν πεθάνει θα ήταν όλα δικά της. Η Nash αναφέρει πάντως πως η Αlden διατηρούσε παράλληλο δεσμό με έναν άλλον άντρα από το Memphis, με την μητέρα της να μην την αφήνει να χωρίσει από τον "βασιλιά της rock n' roll"!

Μάλιστα, για να πείσει την Ginger να τον ακολουθήσει στις περιοδείες του, ο Elvis της είχε υποσχεθεί πως θα πλήρωνε για την ανακαίνιση του σπιτιού της μητέρας της, κάτι που μετά τον θάνατο του λύθηκε στα... δικαστήρια με νίκη της παρολίγον πεθεράς του! Και για να μην νιώθει μοναξιά, έπαιρναν μαζί και την οικογένεια της.

Η πρόταση γάμου, σύμφωνα με την Alden, έγινε στο μπάνιο της Graceland στις 26 Ιανουαρίου του 1977 "Η σχέση μας είχε γίνει τόσο έντονη που ήθελα να ξέρω τα πάντα για εκείνον. Ήξερα πως τον είχα ερωτευτεί και δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον πια". Ο Presley της προσέφερε ένα διαμάντι 11,5 καρατίων αξίας 70 χιλιάδων δολαρίων, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Alden. Tραγική ειρωνεία είναι πως της έκανε την πρόταση στο μπάνιο που βρέθηκε νεκρός.

Η Ginger προχώρησε και σε πιο... πιπεράτες αποκαλύψεις, όπως την πρώτη φορά που έκαναν sex "Όταν με άγγιξε ένιωσα ανατριχίλα. Τι ήταν αυτό; Δεν πίστευα πως θα κάναμε έρωτα. Ένιωσα αγχωμένη και δεν μπορούσα να αναπνεύσω"!

H Alden αναφέρει πως ήταν παρούσα όταν ο Elvis έκανε την διαθήκη του τον Μάρτιο του 1977, ωστόσο δεν αναφέρεται πουθενά, ενώ σχολίασε και τις διακοπές της στην Hawaii με τον θρύλο της μουσικής "Έβλεπε τηλεόραση, έπαιζε πινγκ-πονγκ και έτρωγε συνέχεια burgers, pizza και παγωτό. Ήταν οι τελευταίες του διακοπές".

Μιλάμε για φοβερά πράγματα στην Graceland...

Πηγή: Daily Mail