Πίσω από τη λάμψη του Hollywood: Τα παιδιά-stars που κατέληξαν στα... αζήτητα!

H καριέρα τους ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις ωστόσο η προσγείωση τους ήταν... ανώμαλη!
Πίσω από τη λάμψη του Hollywood: Τα παιδιά-stars που κατέληξαν στα... αζήτητα!



Το Hollywood αποδείχθηκε για εκείνους ο παράδεισος και η... κόλαση, καθώς δεν κατάφεραν να διαχειριστούν όσα κέρδισαν. Χαρακτηρίστηκαν ως τα επόμενα αστέρια του σινεμά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να δικαιώσουν τις προβλέψεις, βυθιζόμενοι στις εξαρτήσεις...

Corey Haim

Ο Καναδός σταρ ήταν ένα από τα απόλυτα είδωλα των 80s. Πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά "Silver Bullet", στο Watchers και σε αρκετές άλλες, ωστόσο όσο μεγάλωνε, αυξάνονταν και οι εθισμοί του. Μάλιστα είχε παραδεχθεί πως είχε καταναλώσει μέσα σε μια ημέρα 85 χάπια Valium (!). Τον Μάρτιο του 2010 βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από υπερβολική δόση φαρμάκων. Ήταν μόλις 38 ετών.

Dana Plato

Aκόμη μια τραγική ιστορία. Ξεχώρισε μέσα από τη σειρά "Diff'rent Strokes", ωστόσο μετά το τέλος της δεν κατάφερε να βρει κάποιο ρόλο. Το 1991 προσπάθησε να ληστέψει κατάστημα με όπλο στην κατοχή της, ενώ ένα χρόνο αργότερα συνελήφθη με πλαστή συνταγή για ηρεμιστικά χάπια. Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε το 1999, όταν και βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση χαπιών.

Lindsay Lohan

H 28χρονη σήμερα, Lohan, ξεκίνησε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο πολύ σύντομα πήρε τον... στραβό τον δρόμο. Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών δις, κατέληξε στη φυλακή ενώ έχει μπει σε κλινική αποτοξίνωσης τρεις φορές. Παραμένει στα... αζήτητα του Hollywood.

Jaime Foxworth

Μόλις σε ηλικία 5 ετών έκανε ντεμπούτο στην μεγάλη οθόνη, στη σειρά "Family Matters". Όσο μεγάλωνε ξεκίναγε και της καταχρήσεις, καθώς συνελήθφη για κατοχή ναρκωτικών και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Η... κατρακύλα συνεχίστηκε, καθώς έπαιξε σε αρκετές ταινίες πορνό (!) και το 2008 έλαβε βοήθεια για να "καθαρίσει" από όλα από την γνωστή σειρά reality "Celebrity Rehab with Dr. Drew".

Gary Coleman

Ακόμη ένας από τους μικρούς πρωταγωνιστές του "Diff'rent Strokes", ο οποίος παρουσίασε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Το 1998 συνελήφθη για επίθεση κατά ενός οδηγού λεωφορείου, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο οι Αρχές της Utah τον συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα να περάσει μια νύχτα στην φυλακή.

Mackenzie Phillips

Η πρώην σταρ της σειράς των 70s-80s, "One Day at a Time", είχε διαρκή προβλήματα με εθισμούς, όπως ναρκωτικά και αλκοόλ. Ωστόσο η αποκάλυψη που προκάλεσε πραγματικά σοκ ήταν αυτή που έκανε η ίδια πριν μερικά χρόνια, όταν είπε δημόσια πως είχε 10 χρόνια σχέση με τον πατέρα της με την συγκατάθεση της!

Jodi Sweetin

Στο βιβλίο της με τίτλο "unSweetined", η σταρ της σειράς "Full House", παραδέχθηκε πως είχε σοβαρό εθισμό στα ναρκωτικά ακόμη και μετά τη γέννηση της κόρης της το 2008, ωστόσο πλέον ισχυρίζεται πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και παραμένει μακριά από τις εξαρτήσεις μέχρι σήμερα.

Corey Feldman

Ο σταρ των Goonies και αρκετών τηλεοπτικών σειρών των 80s, έφτασε πολλές φορές στον θάνατο, καθώς ήταν εθισμένος στην ηρωίνη και την κοκαΐνη. Κατάφερε να απεξαρτηθεί και όπως ισχυρίζεται πλέον απέχει από κάθε ουσία πάνω από μια δεκαετία...

Tatum O'Neal

Κέρδισε το Όσκαρ σε ηλικία μόλις 10 ετών , για την συγκλονιστική της ερμηνεία στην ταινία "Paper Moon" (1973), ωστόσο η καριέρα της πήρε την... κατιούσα και έτσι το 2008 συνελήφθη να προσπαθεί να αγοράσει κρακ! Πέρασε 3 μέρες σε κλινική αποτοξίνωσης και πλέον έχει ρόλους σε οικογενειακές σειρές στο Nickelodeon.

Haley Joel Osment

H ερμηνεία του στο "Sixth Sense" προκάλεσε αποθεωτικά σχόλια και όλοι μιλούσαν για το επόμενο μεγάλο αστέρι του Hollywood. Αντίθετα ο Osment τους διέψευσε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς το 2006 οι Αρχές τον συνέλαβαν να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και έτσι πέρασε 60 ώρες σε κλινική αποτοξίνωσης.