Μακιγιάζ και γυαλιά μυωπίας - Μυστικά και top προϊόντα

H εκδίκηση των geeks είναι εδώ! Χρήσιμα tips και όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς.
Μακιγιάζ και γυαλιά μυωπίας - Μυστικά και top προϊόντα



Μπορεί κάποτε στο σχολείο τα παιδιά να σε πείραζαν που φορούσες γυαλιά αλλά πλέον η εκδίκηση είναι όλη δική σου, το geek look είναι πλέον must και τα μυωπικά γυαλιά αποτελούν ένα από τα αξεσουάρ που θα απογειώσει το στυλ σου. Τέρμα οι φακοί επαφής, φόρεσε περήφανα τα μεγάλα κοκάλινα γυαλιά σου και ετοιμάσου για την βραδινή σου έξοδο. Αφού κάνεις το σωστό make-up ε!

Κείμενο: Αθηνάς Κουτρομάνου

Έρευνα αγοράς: Δανάη Γεωργαντά

Το μυστικό για το ιδανικό μακιγιάζ ενώ φοράς γυαλιά μυωπίας είναι η τακτική του να επικεντρώνεσαι σε ένα χαρακτηριστικό του προσώπου σου κάθε φορά.

Δοκίμασε σκιές σε μπλε ή γκρι χρώμα

Αντί της κλασικής μαύρης σκιάς, η οποία συνήθως δείχνει τα μάτια μικρότερα, ιδιαίτερα αν φοράς γυαλιά, προτίμησε μία σκιά σε γκρι ή μπλε απόχρωση. Πρόσεξε να μην επιβαρύνεις το look σου με έντονο ρουζ και να παραμείνεις σε μία φυσική απόχρωση στα χείλια.

Λίγο eyeliner αρκεί

Για πιο ανάλαφρο make-up μία λεπτή στρώση eyeliner αρκεί για να σου δώσει την αίσθηση cat-eye και να σε κάνει να μοιάζεις με σέξι βιβλιοθηκάριο. Ένα ματ κραγιόν σε σκούρο κόκκινο χρώμα θα ολοκληρώσει το look.

Κράτησε τα μάτια σε γήινους τόνους

Σε κάποιες κοπέλες το έντονο μακιγιάζ στα μάτια και τα γυαλιά μυωπίας κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο «βαρύ».  Δοκίμασε να βάψεις τα μάτια σου σε καφέ αποχρώσεις, λίγο πιο σκούρες από αυτή του δέρματος και να δώσεις έμφαση στα χείλια με κόκκινες ματ αποχρώσεις. Σε καμία περίπτωση το χρώμα της σκιάς δεν θα πρέπει να είναι ίδιο με αυτή του σκελετού των γυαλιών σου, δοκίμασε ένα τόνο πιο ανοιχτό ή το αντίθετο.

Μην αγνοείς τα φρύδια σου

Μην ξεχνάς ότι από τη στιγμή που φοράς γυαλιά όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην περιοχή των ματιών σου. Ακόμα και αν δεν είσαι μεγάλη οπαδός του εκκεντρικού μακιγιάζ φρόντιζε να περιποιέσαι τα φρύδια σου με ένα βουρτσάκι ή να τα γεμίζεις με μολύβι στα σημεία που φαίνονται πιο λεπτά.