Δέκα πράγματα που θα βρεις στο σπίτι κάθε κοριτσιού που αγαπά τη μόδα

Όταν τα sneakers βρίσκονται σε κοινή θέα,οι limited edition βιογραφίες των Chanel και Dior στοιβάζονται στοcoffee table και μία γάτα νιαουρίζει βαριεστημένα στη φλοκάτη, ξέρεις ότι βρίσκεσαι στο σπίτι μίας fashionista.
Δέκα πράγματα που θα βρεις στο σπίτι κάθε κοριτσιού που αγαπά τη μόδα



Οι παιώνιες έγιναν το λουλούδι της χρονιάς, τα αθλητικά παπούτσια πάνε παντού (εκτός από το γυμναστήριο) και το longboard διεκδικεί μία θέση στο σαλόνι. Εκτός από τα παραπάνω όμως, υπάρχουν και κάποια ακόμη βασικά πράγματα που θα βρεις στο σπίτι κάθε κοριτσιού που αγαπά τη μόδα και ορκίζεται – όχι στη Βίβλο – αλλά σε ένα Chanel coffee table book.

Ένα cool ζευγάρι αθλητικά παπούτσια – για το θεαθήναι

Μπορεί εσύ και το τρέξιμο να μην έχετε γνωριστεί ποτέ, αλλά τα νέα Nike Zoom Elite 7 βρίσκονται επιμελώς αφημένα στο σαλόνι σου.

Χαλί – φλοκάτη

Μοιάζει σαν να ξεχάστηκε τυχαία πάνω στην ντιζαϊνάτη καρέκλα σου, αλλά ξέρουμε ότι δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη.

Γάτες σαν props

Εκτός από αντικείμενα που στολίζονται με γάτες, μουστάκια και διάφορα ‘meow’, η αληθινή γάτα σου ταιριάζει τέλεια στη βιβλιοθήκη σου.

Αθλητικά gadgets σε κοινή θέα

Τι δουλειά έχει το longboard στο σαλόνι;

Στοίβες από coffee table books

Από την ιστορία του Οίκου Dior μέχρι το memoir της Coco Chanel, τα coffee table books βρίσκονται σε αφθονία στο σπίτι σου. Το αν τα έχεις διαβάσει είναι άλλο θέμα.

Κρεμάστρες ίδιες μεταξύ τους σαν αυτές που βρίσκεις σε μπουτίκ ρούχων

Αυτό δεν δείχνει απαραίτητα ότι ακολουθείς πιστά τη μόδα, αλλά ότι είσαι ένας ενήλικας που αγαπά την τάξη στην ντουλάπα του.

Παπούτσια στα ράφια της βιβλιοθήκης

Κάτω από το κρεβάτι σου βρίσκονται αμέτρητα βιβλία, αλλά πλέον τη βιβλιοθήκη σου κοσμούν αποκλειστικά και μόνο τα βιβλία σου.

Τρόλεϊ μπαρ

Μιας και δεν έχεις κανονικό σαλόνι, κάπου πρέπει να στοιβαχτούν όλα αυτά τα βιβλία.

Παιώνιες

Τοποθετημένες ‘αυθόρμητα’ σε διάφορες γωνιές του σπιτιού.

Διάφανη καρέκλα

Είναι το τέλειο μέρος για να κρεμάσεις όλα τα ρούχα που δοκίμασες το πρωί και τελικά δεν φόρεσες. Έξτρα μπόνους αν πάνω σε αυτή κοιμάται το μαλλιαρό σου σκυλάκι.