Τι θέλουμε να φοράτε στο πρώτο ραντεβού (εντάξει μην το δένετε και κόμπο)

Οι άντρες, δεν θέλουμε να τα βλέπουμε όλα στηφόρα. Αυτό είναι μια δική σαςμυστηριώδης προκατάληψη.
Τι θέλουμε να φοράτε στο πρώτο ραντεβού (εντάξει μην το δένετε και κόμπο)



Σας φλερτάρουμε καιρό, ανταλλάζουμε μηνύματα μέσω Facebook, κινητών ακόμη και… μορς, και έφτασε η ώρα για το πρώτο μας ραντεβού! Τι θέλουμε όμως να δούμε όταν θα σας αντικρίσουμε; Καταρχάς, πρέπει να καταρριφθεί ένας μύθος. Όχι, λοιπόν εμείς οι άνδρες δεν θέλουμε να τα βλέπουμε όλα. Μας αρέσει να υπάρχει και το στοιχείο της φαντασίας. Οπότε, μην ντυθείτε σαν να βγαίνετε για να πάτε στα Playmate!

του Δημήτρη Δρίζου

Στο κυρίως θέμα τώρα… Το πρώτο ραντεβού έφτασε και εσείς ετοιμάζεστε με προσδοκίες να μας συναντήσετε (the joke’s on you) σαν παραμύθι! Οπότε ντυθείτε ανάλογα. Σε γενικές γραμμές προτιμήστε κάτι που θα τονίζει τα δυνατά σας σημεία. Αν έχετε όμορφα λεπτά πόδια, προτιμήστε ένα slim jean, αν έχετε καλοσχηματισμένο στήθος τότε ένα seethrough πουκάμισο (όχι και ακτινογραφία).

Υπάρχουν όμως και μεταβλητές που παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως η εποχή που θα γίνει το ραντεβού. Δηλαδή, την άνοιξη ένα απλό casual ντύσιμο θα ήταν το ιδανικό. Επίσης, η ώρα του ραντεβού είναι αυτή που θα καθορίσει εν πολλοίς και τις στυλιστικές επιλογές. Το πρωί δεν θα μας άρεσει αν έρθετε ντυμένες με φούστα, πουκάμισο και «βαρύ» μακιγιάζ. Όσο περίεργο και αν σας (ξανά)φαίνεται προτιμούμε την φυσική ομορφιά σε μια γυναίκα.

Για έναν άγνωστο λόγο, επίσης δεν μας αρέσουν τα «χοντρά» παπούτσια, όπως οι πλατφόρμες ή τα πολύ ψηλά τακούνια (μιλάμε πάντα για το πρώτο ραντεβού). Η γενική αρχή που μας αρέσει είναι το απλό. Όσο πιο απλό είναι, τόσο πιο πολύ μας εντυπωσιάζει. Οπότε, προτιμήστε μπαλαρίνες ή ακόμη και αθλητικά αν το ραντεβού είναι πρωινό ή σε μέρος όπου επιβάλλεται να φορέσετε τέτοια παπούτσια. Γιατί άντρες είμαστε και μπορεί να σας πάμε και σε κάνα γήπεδο. Όλα παίζουν…

Τι πρέπει να φορέσετε τελικά; Ό,τι σας κάνει να νιώθετε όμορφες και σοβαρές απέναντι μας. Γιατί τα σαχλοκούδουνα δεν έχουν καμία τύχη να ξέρετε, οπότε μην προσπαθήσετε να το παρακάνετε γιατί θα χάσετε από την αρχή. Το «κλειδί» για να μας εντυπωσιάσετε είναι το απλό και λιτό ντύσιμο με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως ένα όμορφο βραχιόλι. Για να σας δώσουμε και ένα tip, οι επιστήμονες έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως το κόκκινο χρώμα ελκύει τους άντρες καθώς το θεωρούμε ερωτικό. Οπότε ρίξε κόκκινο στη νύχτα…

Τώρα τι θα φοράμε εμείς, τα ξέρετε. Τζιν και πουκάμισο ή μπλουζάκι. Διαχρονικά πράγματα…