Ποια midi φούστα ταριάζει στο σωματότυπο σου;

Η πιο chic φούστα είναι αυτή που τελειώνει λίγο πιο κάτω από το γόνατο, κάνοντας έτσι τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακρυά και αδύνατα, αλλά ποιο στυλ midi φούστας θα αναδείξει καλύτερα τις καμπύλες σου;
Ποια midi φούστα ταριάζει στο σωματότυπο σου; - Κεντρική Εικόνα



Ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξεις τις καμπύλες σου και να τις τονίσεις περισσότερο στο καθημερινό σου look, είναι η midi φούστα. Το κυρίαρχο κομμάτι των καθημερινών σου εμφανίσεων για το φθινόπωρο, μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην εφαρμογή αλλά διαλέγοντας τη σωστή midi φούστα ανάλογα με τον σωματότυπο σου και με τα σωστά αξεσουάρ, θα καταφέρεις να τον αναδείξεις, να φαίνεσαι πιο ψηλή και κρύψεις περιττά έξυπνα κιλάκια που σε ενοχλούν.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Αν το πάνω μέρος του σώματος σου, στο ύψος του μπούστου είναι παρόμοιο σε μέγεθος με αυτό τον γοφών σου αλλά η μέση σου είναι μικρότερη, η midi φούστα θα σου ταιριάζει καλύτερα  αν την φορέσεις λίγο πιο πάνω από τη γραμμή της μέσης. Μία pleated midi φούστα σε απλή γραμμή, λίγο πιο κάτω από το γόνατο είναι ιδανική για να τονίσει τις καμπύλες σου. Συνδύασε την με heels ή wedges και ένα oversized πουλόβερ για το απαραίτητο 90’s look.

Αν ανήκεις και εσύ στο μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών και το σώμα σου έχει σχήμα αχλαδιού, δηλαδή οι γοφοί σου έχουν μεγαλύτερο μέγεθος από το πάνω μέρος του σώματος σου, τότε διάλεξε μία midi φούστα σε ελαφρώς άλφα γραμμή, η οποία να στηρίζεται στο ύψος της μέσης σου και να τελειώνει στο ύψος του γόνατου. Τόνισε ακόμα πιο πολύ τη μέση σου με ένα πουκάμισο δεμένο γύρω από αυτή ή ένα crop top, έτσι ώστε να δημιουργήσεις την αίσθηση της «κλεψύδρας». Συνδύασε την με ένα ζευγάρι flats ή mid heels παπούτσια για το καθημερινό τρέξιμο στην πόλη.

Στην περίπτωση που το μπούστο σου, η μέση σου και οι γοφοί σου έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος, μπορείς προσθέσεις περισσότερες καμπύλες στο σώμα σου, φορώντας μία pencil midi φούστα. Με print ή χωρίς ή pencil φούστα, συνδυασμένη με ένα απλό oversized top θα σου δώσει τον όγκο που χρειάζεσαι.