Τα καλύτερα αξεσουάρ της σεζόν και ποια να αγοράσεις

Τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τα παλιά σου ρούχα και θα τα αγαπήσει το πορτοφόλι σου.
Τα καλύτερα αξεσουάρ της σεζόν και ποια να αγοράσεις - Κεντρική Εικόνα



Πριν αρχίσεις τις εξορμήσεις για τα πρώτα χειμωνιάτικα ρούχα, ετοίμασε μία λίστα με Must-have κομμάτια της σεζόν. Προτίμησε αξεσουάρ που ταιριάζουν και θα αναβαθμίσουν τα ρούχα που έχεις ήδη από τoν προηγούμενο χειμώνα. Θυμήσου ότι επικεντρώνοντας τις αγορές σου στα αξεσουάρ, μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα αγοράζοντας λίγα και βασικά κομμάτια ρούχων. Ένα απλό λευκό πουλόβερ είναι ο απόλυτος καμβάς για να πειραματιστείς με statement σκουλαρίκια, περίεργα κολιέ και καπέλα σε έντονα χρώματα.

Οι μπότες μέχρι το γόνατο

Ακόμα και αν δεν είσαι fan της ψηλής μπότας –δεν ήμουν για αρκετά χρόνια και σε καταλαβαίνω- δεν μπορείς να αρνηθείς ότι το νέο φθινοπωρινό trend θα σε κάνει να μοιάζεις με πρωταγωνίστρια γαλλικής ταινίας των 60’s. Εντάξει ίσως η λευκή τους εκδοχή, όπως δοξάστηκε από την France Gall, να μην είναι ό,τι πιο εύκολο να συνδυαστεί με τα ρούχα σου, αλλά ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο σε μαύρο χρώμα είναι αυτό το οποίο ζητούσαν απεγνωσμένα τα swing dresses που αγόρασες πέρυσι. Ταιριάζουν με οτιδήποτε μίνι και θα σε κάνουν να δείχνεις fierce συνδυάζοντας τες  ένα παλτό σε animal print.

Τα oversized κασκόλ

Είναι η σικ εκδοχή των ponchos και να σε βοηθήσουν να πετύχεις το layering look που τόσα χρόνια προσπαθείς, χωρίς να σου προσθέτουν έξτρα κιλά. Ταιριάζουν με παλτό και δερμάτινα jacket και τις πιο ζεστές μέρες θα μπορείς να τα φοράς πάνω από το πουλόβερ σου χωρίς να κρυώνεις.

Η boho τσάντα

Δεν χρειάζεται να αποχωριστείς τις αγαπημένες σου τσάντες που σε συνόδευαν στις βόλτες σου όλο το καλοκαίρι, αφού και τη χειμερινή σεζόν οι boho τσάντες  θα κυριαρχήσουν στην ντουλάπα σου. Σε πιο σκούρα χρώματα και σε δέρμα η τσάντα πουγκί μπορεί να συνδυαστεί με jeans και φορέματα και μπορείς να της φορέσεις σταυρωτά ή από τον ένα ώμο για πιο χαλαρό look.

Τα μακριά γάντια

Τέλειωσε κάθε χειμωνιάτικο σύνολο σου με ένα ζευγάρι μακριά δερμάτινα γάντια. Είτε μονόχρωμα είτε με κρόσσια και σχέδια τα μακριά στενά γάντια θα δώσουν πόντους θηλυκότητας.

Τα statement σκουλαρίκια

Την επόμενη φορά που θα απορρίψεις τον απλό κότσο στα μαλλιά σκέψου πόσο διαφορετική θα δείχνεις με πιασμένα μαλλιά και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια. Μεγάλα σκουλαρίκια από μέταλλο και ημιπολύτιμες πέτρες αναδεικνύουν και το πιο απλό φόρεμα. Αν είσαι πιο τολμηρή δοκίμασε να αφήσεις τα μαλλιά σου ανέμελα, φορώντας ένα μόνο statement σκουλαρίκι.