Πώς θα είσαι σικάτη με φλοράλ (και) τον χειμώνα - Ρεπορτάζ αγοράς

Γιατί αγαπάμε τόσο τα λουλουδένια prints και πως μπορούμε να τα φοράμε όλο το χρόνο
Πώς θα είσαι σικάτη με φλοράλ (και) τον χειμώνα - Ρεπορτάζ αγοράς



Αν υπάρχει ένας κανόνας που θα πρέπει να ακολουθείς στο καθημερινό σου ντύσιμο είναι ότι οι κανόνες δεν ισχύουν όταν πρόκειται για το προσωπικό σου στυλ, για τους συνδυασμούς που σε εκφράζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ο εαυτός σου. Η άνοιξη είναι η πιο όμορφη εποχή -δεν δέχομαι αντιρρήσεις- και για αυτό το λόγο λατρεύω να φοράω φλοράλ όλο το χρόνο. Τα λουλουδένια print σου φτιάχνουν τη διάθεση, είναι κοριτσίστικα, όσο ρετρό χρειάζεται, συνδυάζονται με διαφορετικά prints και μπορείς να τα φορέσεις όλες τις εποχές του χρόνου αρκεί να τα συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Ακόμα και αν δεν είναι τολμηρή και η θέα του ενός floral sun dress σε αγχώνει στιλιστικά, μπορείς να ενσωματώσεις τα floral print στο looκ, διαλέγοντας ένα floral ημιδιάφανο πουκάμισο συνδυασμένο με ένα skinny jean ή υφασμάτινο παντελόνι. Ανανέωσε το κλασικό blazer του γραφείου, διαλέγοντας την floral εκδοχή του και συνδύασε το με ένα μικρό μαύρο φόρεμα.

Παρόλα αυτά αν κατάφερα να σε πείσω να λατρέψεις την ιδέα ενός  floral φορέματος το χειμώνα τότε ακολούθησε το total floral look συνδυασμένο με biker jacket, μάλλινο σκούρο καλσόν και ένα ζευγάρι ankle boots. Δεν ξέρω τι κάνει τα floral φορέματα να ταιριάζουν τόσο με τα μάλλινα καλσόν αλλά αυτός ο συνδυασμός δένει τόσο αρμονικά τον χειμώνα με την άνοιξη που το μόνο που του λείπει είναι μία κούπα με ζεστό τσάι από αποξηραμένα φρούτα του δάσους για να ολοκληρώσει το ρομαντικό mood. Floral μιαμ.