Παίξτε με sex toys για καλύτερο οργασμό

Δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα αντα ερωτικά βοήθηματα ενισχύουν την απόλαυσή σου στην κρεβατοκάμαρα.
Παίξτε με sex toys για καλύτερο οργασμό



Έχεις μία ερώτηση που ντρέπεσαι πολύ να κάνεις; Οι πιθανότητες είναι να την έχει κάνει ήδη κάποιος άλλος για σένα. Όταν, λοιπόν, μία χρήστης του Reddit ρώτησε: «πώς γίνεται και αν είναι φυσιολογικό, να έχω καλύτερο οργασμό όταν χρησιμοποιώ sex toys απ' ότι όταν κάνω σεξ με τον σύντροφό μου» τότε η απάντηση δεν άργησε να δοθεί.

«Οι δονητές έχουν ένα άδικο προνόμιο στην κρεβατοκάμαρα, γιατί είναι ειδικά σχεδιασμένοι από ανθρώπους για να προσφέρουν ευχαρίστηση. Το σεξ με τη βοήθεια ενός δονητή είναι έντονο και δυνατό, γιατί έχεις τον έλεγχο του οργασμού σου. Επίσης, περιλαμβάνει μπαταρίες, gadgets και αισθητήρες που ο σύντροφός σου σίγουρα δεν έχει! Η γλώσσα, τα δάχτυλα ή το μόριο του συντρόφου σου δεν μπορούν να μιμηθούν την ακρίβεια μίας μηχανής» εξηγεί η  Lauren Napolitano, Psy.D., πιστοποιημένη ψυχολόγος του Bryn Mawr Hospital και συγγραφέας του επερχόμενου βιβλίου Over-Scheduled & Under-Sexed: How Busyness is Destroying Your Marriage. 

Μπορεί, λοιπόν, να μην μπορείς να αναπαράγεις τον ίδιο ακριβώς οργασμό, που έχεις με τα ερωτικά βοηθήματα, με τον σύντροφό σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν μπορεί να γίνει το ίδιο έντονος και απίθανος. Ίσως πρέπει να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα «παιχνίδια» σου και να δώσεις στο σώμα σου την ευκαιρία να ερεθιστεί και να ενθουσιαστεί μέσα στη σχέση σου.

Αν και ο οργασμός που μπορεί να σου δώσει ένας δονητής είναι δυνατός, ο οργασμός που προκύπτει από την ερωτική πράξη με κάποιον που σε ενδιαφέρει, είναι εντελώς διαφορετικός, σύμφωνα με την ειδικό. «Είναι δυνατός γιατί δείχνει ότι έχεις επιτρέψει στον εαυτό σου να αφεθεί ελεύθερος, συναισθηματικά και σωματικά, σε έναν άλλον άνθρωπο.  Είναι σημαντικό να δώσεις την ευκαιρία στο σύντροφό σου να σου προσφέρει την ευχαρίστηση που θέλεις. Μην αμελείς τη μεταξύ σας επικοινωνία, και μη στερείς τη φαντασία την ώρα του σεξ. Φυσικά, τα βοηθήματα μπορούν να έχουν μία θέση στην ερωτική σας ζωή, αλλά όχι να αντικαταστήσουν τον σύντροφό σου. «Σκέψου το ενδεχόμενο να πάρεις μέρος στο παιχνίδι,  με το να επιλέξει εκείνος το ερωτικό βοήθημα που προτιμά, όπως ένα σχοινί για bondage ή ένα cock ring» προτείνει η Napolitano.

Πηγή: womenshealthmag.com