Στην Ευριπίδου θα βρεις τα καλύτερα Μπαχαρικά & Όσπρια

Πόσες γεύσεις και αρώματα μπορούν να χωρέσουν σε ένα μαγαζάκι; Αγαπημένα ελληνικά προϊόντα, σπάνια βότανακαι εξωτικά χαρμάνια φέρνουν τις κουζίνες του κόσμου στη δική σου.
Στην Ευριπίδου θα βρεις τα καλύτερα Μπαχαρικά & Όσπρια



Δεν χρειάζεται να είσαι πρώτης τάξεως μαγείρισσα για να κάνεις τη βόλτα σου στην Ευριπίδου, στον δρόμο – παράδεισο των μπαχαρικών και των αλλαντικών. Αρκεί να αγαπάς τα αρώματα, τις γεύσεις και τις συζητήσεις με χαμογελαστούς ανθρώπους.

Στο μαγαζάκι του Ευάγγελου Πρεμέτη, Μπαχαρικά & Όσπρια, θα βρεις όλα τα παραπάνω, κι εκτός από φορτωμένη με μυρωδάτα σακούλια, θα φύγεις με περισσότερες γνώσεις. Το μαγαζί έχει περάσει στη δεύτερη γενιά και πλέον στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκεται ο γιος του Κωνσταντινοπολίτη κύριου Πρεμέτη, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να κάνει εκπτώσεις ούτε στην παράδοση ούτε στην ποιότητα.

Όπως προδίδει και το όνομά του, στο μαγαζί θα βρεις τα πάντα από μπαχαρικά και όσπρια, χωρίς να λείπουν όμως τα βότανα, τα αφεψήματα αλλά και τα μοσχολίβανα. Εκτός από τα κλασικά μπαχαρικά και μυρωδικά, τα ράφια του μαγαζιού είναι γεμάτα με χειροποίητα μείγματα που υπόσχονται να κάνουν το φαγητό σου ακόμη πιο νόστιμο, ενώ δεν λείπουν πιο ιδιαίτερες επιλογές όπως το τριαντάφυλλο (για να κάνεις το ανάλογο αφέψημα) και η φρέσκια βανίλια – απαραίτητο συστατικό στη ζαχαροπλαστική. Οι χαμογελαστοί και εξυπηρετικοί ιδιοκτήτες είναι πρόθυμοι να λύσουν κάθε απορία σου.

 

Info

Μπαχαρικά & Όσπρια

Ευριπίδου 38Β, Αθήνα, 210 3215030