Οι αγαπημένες street style εμφανίσεις της Εmma Roberts

Οι αγαπημένες street style εμφανίσεις της Εmma Roberts - Κεντρική Εικόνα



Μία από τις αγαπημένες μας μάγισσες του «American Horror Story», ανυπομονούμε να την δούμε στη καινούρια σεζόν μαζί με το αγόρι της Evan Peters. H Emma δεν μας ξετρέλανε μόνο με τις στιλιστικές της επιλογές ως μάγισσα στη σειρά αλλά και με τις καθημερινές της street style εμφανίσεις μέσα από το φακό των παπαράτσι. Εντάξει μπορεί τα look της στην αληθινή ζωή να είναι λιγότερο «σκοτεινά» αλλά δεν μπορούμε να βαρεθούμε το indie στυλ, τα floral 90s φορέματα, τα ψηλόμεσα skinny jeans, τα brogues και τα υπέροχα ankle boots Που φοράει κάθε φορά.

Η Emma προτιμάει σκούρους τόνους, ενώ προσπαθεί να διασκεδάζει με τα ρούχα της προσθέτοντας χρώμα στα παπούτσια ή στις τσάντες. Ίσως είναι από τις λίγες celebrity που οι street style εμφανίσεις της μας αρέσουν πιο πολύ από αυτές στο κόκκινο χαλί και ζηλεύουμε το γεγονός ότι μπορεί να φοράει φαρδιά πουλόβερ μέσα από skinny jeans και μικροσκοπικές φουστίτσες… γκρρρ… άτιμα γονίδια

Αν θες να αντιγράψεις το στυλ της Emma δεν έχεις παρά να διαλέξεις βασικά κομμάτια, γήινα χρώματα και να ρίξεις το βάρος στα παππούτσια και τα αξεσουάρ. Ένα girly φόρεμα σε γκρι απόχρωση, συνδυασμένο με ankle boots με αγκράφες και μία λεπτή ζώνη θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις το στυλ της Emma.