Γιατί η Pixie Lott και το αγόρι της θα έπρεπε να ζουν στα 60s

Το αγαπημένο style icon που γεννήθηκε σε λάθος εποχή
Γιατί η Pixie Lott και το αγόρι της θα έπρεπε να ζουν στα 60s - Κεντρική Εικόνα



Αν δεν έχεις ακόμα πέσει πάνω στην Pixie Lott στις περιπλανήσεις σου στο Pinterest και στα fashion sites, τότε να σου γνωρίσουμε ένα από τα αγαπημένα μας style icons. Η Pixie είναι τραγουδίστρια –δεν πειράζει αν δεν το θυμάσαι αυτό- κατάγεται από τα 60s και είναι παγιδευμένη στη σημερινή εποχή. Δηλαδή σχεδόν, η Pixie βλέπεις, είναι το απόλυτο 60s icon γεννημένο στα 00s.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Ό,τι και να φορέσει, όπως και να το φορέσει δεν θα πάψει να μας θυμίζει ότι έχει ξεπηδήξει από editorial της Vogue την εποχή που η Twiggy έκανε τα μικρά μίνι φορέματα με τα έντονα prints ιστορία. Η Pixie δεν είναι μόνη της αλλά μαζί με το αγόρι της –ή και Ken Ken αν προτιμάς- είναι δύο σταγόνες τελειότητας σε κάθε τους street style εμφάνιση. Είτε πρόκειται για το μικρό μίνι φόρεμα, είτε για ψηλόμεσα jean και a line φουστίτσες, η Pixie μας κάνει να θέλουμε να της κλέψουμε την ντουλάπα τόσο πολύ όσο και η Emma Watson στο «Bling Ring». Το έχουμε σκεφτεί, το παραδεχόμαστε. Η Pixie δεν φοβάται να κάνει στην άκρη τα τακούνια της και να φορέσει δίπατα brogues με σοσόνια συνδυάζοντας τα απολύτως girly φορέματα της με ανδρόγυνα στοιχεία.  Αυτό που την κάτι να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο είναι τα γυαλιά σε σχήμα πεταλούδας που λατρεύει να φοράει σε κάθε της εμφάνιση.

Όσο για το αγόρι –γιατί θα ρωτήσεις για το αγόρι- λέγεται Oliver Cheshire, είναι Βρετανός (έχει και προφορά κορίτσια) και φυσικά μοντέλο. Ο Oliver ολοκληρώνει διακριτικά τις εμφανίσεις της Pixie, χωρίς να την ξεπερνάει, φορώντας σχεδόν πάντα πουκάμισα με στενά παντελόνια και μονόχρωμα bomber jackets.