Πέντε μυστικά ομορφιάς που θα ανανεώσουν το μακιγιάζ σου

Μερικές μικρές αλλαγές αρκούν για να ανανεώσουν το μακιγιάζ σου και να σου δώσουν ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.
Πέντε μυστικά ομορφιάς που θα ανανεώσουν το μακιγιάζ σου



Ξέρεις ήδη τι σου ταιριάζει στο μακιγιάζ, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο για μικρές αλλαγές που θα το αναδείξουν. Μπορεί να έχουμε τα μαγικά χέρια ενός make-up artist, αλλά σαν γυναίκες θέλουμε το τέλειο αποτέλεσμα – κάτι που εγγυώνται τα παρακάτω tips. 

Από τη Δανάη Γεωργαντά

1. Μπορεί να έχεις αγαπήσει το τρικ του λευκού μολυβιού στο εσωτερικό του ματιού, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζει σε όλες μας. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το μπεζ μολύβι! Θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να τραβάει την προσοχή του υπόλοιπου μακιγιάζ. Αν θέλεις οπωσδήποτε να βάλεις μαύρο μολύβι, προτίμησε να βάλεις λίγο στο κάτω βλέφαρο και με ένα πινέλο σβήσε την πολύ ποσότητα για να κάνει το smokey εφέ.

2. Έχεις ίσιες βλεφαρίδες και παιδεύεσαι με το ψαλιδάκι σου να τις γυρίσεις για να κάνει την καμπύλη; Πάρε το πιστολάκι, ζέστανε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου για μερικά δευτερόλεπτα και δοκίμασε τώρα να τις γυρίσεις. Η θερμότητα βοηθάει να αποκτήσεις την καμπύλη χωρίς να βγάλεις το μάτι σου ή αλλιώς στην περίπτωση αυτή, τις βλεφαρίδες σου.

3. Έχεις ατίθασα φρύδια; Ψέκασε λίγη λακ σε μια παλιά οδοντόβουρτσα και πέρασε την από τα φρύδια. Έτσι το σχήμα που θα τους έχεις δώσει το πρωί θα κρατήσει όλη μέρα.

4. Το σελοτέιπ δεν σε βοηθάει μόνο να σχηματίσεις τη γραμμή του eyeliner, αλλά και να απλώσεις την σκιά ομοιόμορφα και στα δύο μάτια. Πολλές φορές δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο “έξω” να “σβήσουμε” την σκιά και αν θα καταφέρουμε να κάνουμε και τα δύο μάτια ίδια. Όταν βάζεις πρώτα το σελοτέιπ μπορείς να βάφεις εναλλάξ τα μάτια σου μέχρι να είναι ίδια χωρίς να χαλάς το υπόλοιπο μακιγιάζ.

5. Για τέλειες βλεφαρίδες χωρίς κόμπους σκούπισε την περισσότερη ποσότητα της μάσκαρα σε μια χαρτοπετσέτα και μετά άπλωσέ την στις βλεφαρίδες σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βάζεις περισσότερες στρώσεις και να βγει ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.