O Colin Farrell είναι όντως ένας True Detective

Οι εικασίες τέλος. Βρέθηκε ο True Detective που θα συνεχίσει τη τρέλα και το ταλέντο του Woody Harrelson. O εξίσου τρελός Ιρλανδός Colin Farrell.
Colin Farrell True Detective



Ύστερα από μήνες γεμάτους εικασίες και φήμες μάθαμε επιτέλους ποιος θα είναι ένας από τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στη νέα σεζόν του True Detective. Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, αφού το όνομα του Colin Farrell ακούστηκε αρκετά νωρίς και πολλοί συζητούσαν πως θα ήταν λογική επιλογή ως ένας από τους δυο ντετέκτιβ. Προσωπική μου εικασία: θα κάνει τον πειραγμένο από τους δυο.

Την επιβεβαίωση την έδωσε ο ίδιος ο Farrell σε μια συνέντευξη του στην ιρλανδέζικη εφημερίδα Sunday World, δηλώνοντας ταυτόχρονα ενθουσιασμένος. Ανέφερε επίσης ότι δε γνωρίζει τίποτα για τη νέα σεζόν, παρά μόνο ότι τα γυρίσματα θα διαρκέσουν πέντε μήνες, θα πραγματοποιηθούν στο Los Angeles και τα επεισόδια της νέας σεζόν θα είναι 8.

Τώρα μένει ποιος από τους Rachel McAdams, Elisabeth Moss, Vince Vaughn, Taylor Kitsch εμπλέκονται όντως με τη σειρά. Και φυσικά να διαπιστώσουμε αν το buzz που δημιουργήθηκε πέρσι λόγω της οσκαρικής προωθητικής καμπάνιας του Matthew Mcconaughey θα επαναληφθεί και φέτος.

Κόσμε, υπομονή. Η σειρά θα ξεκινήσει το 2015!