Ο Gunther αποκαλύπτει: 10 πράγματα που δε ξέρατε για το Friends

20 χρόνια Friends και ο Gunther, ο αμέσως πιο εικονικός χαρακτήρας της σειράς μετά τους 6 φίλους, αποκαλύπτει μερικά πράγματα που ούτε οι πιο φανατικοί θαυμαστές δεν γνώριζαν.
Friends Unknown Facts



20 χρόνια από τη πρεμιέρα των Friends. Μπορεί και να είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός, γι’ αυτό και οι εορτασμοί δε σταματούν στο reunion των Rachel, Monica και Phoebe στην εκπομπή του Jimmy Kimmel. Από τις 17 Σεπτεμβρίου έχει ανοίξει αφιερωματικό coffee shop στη Νέα Υόρκη και μαντέψτε ποιο είναι το όνομα του.  Αχά, το μαγαζί Central Perk είναι διακοσμημένο βάσει της καφετέριας με τον πορτοκαλί καναπέ στην οποία περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους οι Friends.

Το δευτέρο πιο εικονικό στοιχείο της καφετέριας (πρώτο είναι ο πορτοκαλί καναπές) , ο Gunther (James Michael Tyler)  έβαψε τα μαλλιά του κίτρινα για να προωθήσει το  αφιερωματικό Central Perk και αποκάλυψε πράγματα που δε γνωρίζαμε για τη σειρά.

 

O Gunther δεν έφτιαξε ούτε έναν καφέ στο set

«Η μηχανή espresso έκανε τόσο θόρυβο, επειδή ήταν αντίκα, που δεν ήταν καν συνδεδεμένη στη πρίζα».

Gunther Friends

 

Αλλά οι 6 έπιναν όντως καφέ

«Η παραγωγή τους ετοίμαζε espresso ή cappuccino  και τον έβαζε στις κούπες τους.»

 

Τα ξανθά μαλλιά του Gunther έγιναν μέρος του χαρακτήρα κατά λάθος

«Είχα έναν φίλο που ήταν κομμωτής και μια μέρα πριν το γύρισμα προσφέρθηκα να κάνει εξάσκηση πάνω μου. Μου τα έβαψε σχεδόν λευκά.» 

 

Δεν μίλησε μέχρι τη μέση της 2ης σεζόν

«Στην αρχή ο Gunther βρισκόταν στη καφετέρια για να είναι πιο αληθινή. Αργότερα ήρθε η ίδια η Marta Kauffman και με ρώτησε αν μπορώ να παίξω. Της απάντησα ότι έχω Master in Fine Arts και έφυγε. Την επόμενη βδομάδα ήρθε πάλι και μου είπε: το όνομα σου είναι Gunther. Πάλι δεν κατάλαβα τι εννοούσε...»

 

Για τα 4 πρώτα χρόνια ο Tayler κράτησε τη πρωινή δουλειά του

«Ήμουν στη πραγματικότητα barista και κράτησα τη δουλειά μου, γιατί δεν ήξερα πότε θα με ζητήσουν για γύρισμα. Στην αρχή όλοι πίστευαν ότι η σειρά θα κρατήσει μερικά επεισόδια. Κανείς δε περίμενε τι θα συμβεί μέχρι το τέλος της 1ης σεζόν.» 

 

Ο Marcel ήταν θυλυκή μαϊμού

«Ήταν γνωστό ότι έκανε τα πάντα σωστά στις πρόβες και όταν έπρεπε να γυρίσουμε γινόταν το αντίθετο. Υπήρχαν βράδια που κράτησαν μέχρι αργά, όταν είχαμε σκηνές με τον Marcel.»

 

Κανείς δε καθόταν στον καναπέ εκτός απο τους 6

«Ήταν σαν άγραφος νόμος. Έκατσα στον καναπέ μόνο δυο φορές. Ήταν σα να κάθεσαι στον θρόνο του Game of Thrones. Κάτι που δεν κάνεις. Συνειδητά ή ασυνείδητα κανείς δε καθόταν να ηρεμήσει στον καναπέ εκτός από τους 6 ηθοποιούς.» 

 

Ο Gunther θα φιλούσε τον Joey

«Νωρίς στη 2η σεζόν υπάρχει μια σκηνή που ο Joey προσπαθεί να μάθει πως να φιλάει ή ο Ross φιλάει χάλια και γι’ αυτό οι δυο τους φιλιούνται στο τέλος του επεισοδίου. Αρχικά ο Gunther θα ήταν στη θέση του Ross, αλλά άλλαξε στο σενάριο.» 

 

Ο Tyler και η Jennifer Aniston έκλαιγαν συνεχώς στη τελευταία τους κοινή σκηνή

«Στις πρώτες λήψεις ξεσπάγαμε συνεχώς στα κλάματα και οι μακιγιέρ έπρεπε να διορθώνουν το make up μας συνεχώς.»

 

Το Central Perk μεταμορφώθηκε στο αεροδρόμιο του finale

 «Ήταν σα δεύτερο σπίτι κι ας ήταν μια ψεύτικη καφετέρια, οπότε ήταν περίεργο που τη διαλύσανε.» 

 

Tags: